Hayjr paylasmadim henuz gitme fjrsatim olmadi daha cok endiseliyimToprak falan duymustum da peceteyi ilk kez duyuyorum. Doktorunuz ne diyor onunla paylastiniz mi?
Gercekten mi her aksamlari yemek gibi yiyorum aliskanlik yapti artik birakamiyorum ofay mıdem bulandıkıyamam sana bı kere yedıysen bırdaha yeme tatlım zararı olur tabı seluloz mu ne varmıs ıcınde cok zararlı
Gercekten mi her aksamlari yemek gibi yiyorum aliskanlik yapti artik birakamiyorum of
Gercekten mi her aksamlari yemek gibi yiyorum aliskanlik yapti artik birakamiyorum of
Sakin oyle bir sey yapmayin.O aserme degil vesvese bence.Size cok buyuk zararlar verebilir size gelen zarar zaten bebeginize de dokunur Allah korusunMrb kizlar kısa kesicem 31 hftalik gebeyim ve son 1 haftadir canim pecete kagit havlu cok yeme istiyor asiri derecede canim cekiyor ve 1 haftadir az az yiyorum sadwce aksamlari. Benim gibi Hamilelikte cani baska seyler isteyen oldumu yediniz mi yada bebege bjr zarari olur mu cunku cok korkuyorum. Kendime engel olamiyorum yardimci olun
Ben de oyle saniyordum ama emin ol aserme psikolojik degilpsikolojik ya.
ben aşermenin psikolojik olduğunu düşünüyorum. çünkü herkes kendini aşermeye şartlıyor. kendini gerçekleştiren kehanet durumu.
peçete yeme konusuna da bişey diyemiycem. zararlıdır her akşam yemek.
bastırabilirsin bi şekild.e
Bu yemek gibi yenen sey pecete mi.Saka mi yapiyorsun ya seluloz iceriyor miden onu ogutmezse ne olacak ya da kanina bi zarari olursa Allah korusun olebilirsinGercekten mi her aksamlari yemek gibi yiyorum aliskanlik yapti artik birakamiyorum of
Ben de oyle saniyordum ama emin ol aserme psikolojik degilama tabi konu sahibininki aserme degil vesvese
Ben de tam boyle dusunuyordum ama hamile kalinca anladim asermek daha siddetli daha farkli bambaska bir sey :)şöyle ki
bazen canım inanılmaz bişey çekiyor. o an çok alakasız. ne bileyim kışın erik canı çeken kimse yok mu? var. hatta böyle tadı dilimizin ucuna kadar gelir. ee hamile de değiliz. aş mı eriyoruz o zaman?
psikolojik ya.
ben aşermenin psikolojik olduğunu düşünüyorum. çünkü herkes kendini aşermeye şartlıyor. kendini gerçekleştiren kehanet durumu.
peçete yeme konusuna da bişey diyemiycem. zararlıdır her akşam yemek.
bastırabilirsin bi şekild.e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?