hamilelikte pedal çevirme

haylaz6171

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
4
1
3
36
Merhaba anne adayları :) bi sorum olcak yardımcı ololursanız çok sevinirim :) ben daha yeni hamileyim :) kalça basenden kilo almayi mümkün mertebe önlemek istiyorum :) ne kadar mümkünse tabi :) bunun için evde oturduğum yerden pedal çevirmemde bi sakınca var mı bilgisi olan yardımcı olur mu :)

valla doktorumun bana söylediğini söyleyeyim size "manken mi olacan anne mi?"

bunu bana neden söyledi? kilo almayayım diye günde 40 dakikaka yürüdüğümü söyleyince..

sonra doktorum bana "istersen yürümene devam et ama sonra vay kanamam oldu, vay suyum geldi diye koşa koşa gelirsin" dedi.

bence doğumdan sonra çevir o pedalı :)

hamilelikte hareketli olmak bebek için de anne için de iyidir altını çizerek söyleyeyim düşük riski veya başka bir anomali yoksa..
bana doktorum günlük 1 saate kadar ama aralıklı olarak yürüyebileceğimi söyledi. öyle bir hamilelik geçirdim, ne doğumda ne hamilelikte sıkıntı yaşamadım çokşükür..
pedal çevirmeyi bilemem ama yürüyüş makul miktarda neden zararlı olsun anlayamadım tavuk değiliz ki kuluçkaya mı yatacağız : ))

Pedal çevirmeyi sormayı unuttum ancak doktorum günde 45 dakika yürüyüş yapacaksın dedi bana. Manken mi annemi diye seçim değil de manken gibi annelerden olmak istiyorum :) hani şu sadece göbekten ibaret olan :) gerçi şuan bile aşırı zayıf değilim onun için dikkat etmek istiyorum :)

kaç kilosun şuan canım

sürekli aç gibiyim ama midem bişe de almıyo abur cubur delisi biriydim hiç canım istemiyo onları falan ya hep yemek tarzı istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…