Hamilelikte pembe lekelenme

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.235
2.034
448
Merhaba hanımlar.7 haftalık hamileyim.pazar günü iki damla pembe leke gelmişti acile gittim.doktorum pembe kahverengi lekelenmeler gayet normal kese büyüyor bebek yerleşiyor kılcal damarlar ufak kanamalar yapabilir kırmızı olmadıkça korkma dedi.bugün sabah yine pembe leke geldi iki damla.crinone jel kullanıyordum uygulamasından korktuğum için Progestan 200 mg geçtik.iki gün oldu Progestana geçeli.hap olarak kullanıyorum içiyorum.bu lekelenmeler normal mi? Çok korkuyorum kırmızıya çevirecek diye :(

Canım ben şu an 6 haftalık hamileyim
Kısaca özetlemek gerekirse hamilelik testini yaptığım günden 5 haftalık olana kadar ağrılar oluyordu
İlk zamanlarda başladı pembe lekelenmelerr ve hep devam etti ta ki bu haftaya kadar 3 gün önce koyu kırmızı kanamam oldu ağrısız sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü ve o gün bu gün bu sefer kahverengi geliyor

İlk başta pembe lekelenmelerr yüzünden dış gebelik sandılar geçen pazartesi ultrasonda kese göründü bu cuma yine ultrasona gideceğim inşallah bebeğim görünür

Sorunun cevabını bilmiyorum çünkü benim endişe etmediğim korkmadigim bir günüm bile geçmiyor
9 ay kanaması olup sağlıklı bebek doğuran da var o yüzden Allah'ıma sığınıp dua ediyorum

İnşallah bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız

Canım ben şu an 6 haftalık hamileyim
Kısaca özetlemek gerekirse hamilelik testini yaptığım günden 5 haftalık olana kadar ağrılar oluyordu
İlk zamanlarda başladı pembe lekelenmelerr ve hep devam etti ta ki bu haftaya kadar 3 gün önce koyu kırmızı kanamam oldu ağrısız sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü ve o gün bu gün bu sefer kahverengi geliyor

İlk başta pembe lekelenmelerr yüzünden dış gebelik sandılar geçen pazartesi ultrasonda kese göründü bu cuma yine ultrasona gideceğim inşallah bebeğim görünür

Sorunun cevabını bilmiyorum çünkü benim endişe etmediğim korkmadigim bir günüm bile geçmiyor
9 ay kanaması olup sağlıklı bebek doğuran da var o yüzden Allah'ıma sığınıp dua ediyorum

İnşallah bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız
Canım Allah kucağına almayı nasip etsin.bende hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü kahverengi leke gelmişti.doktoru arayıp acile gitmiştim betaya bakılıp Progestan iğne yapmışlardı.leke kesilmişti.2 hafta hiç leke gelmemişti.pazar günü iki damla pembe leke geldi hemen acile gittim.doktor kendini çok yıpratıyorsun biraz sakin ol bunlar olağan şeyler kese büyüyor bebek kendime yer açıyor sakin ol ve dinlen dedi.pazartesi de kalp sesini duydum şükür.bugün gene iki damla geldi.stres yapmadan hemen uzandım dinlendim bidaha gelmedi.doktorada sormaktan utanıyorum artık çünkü normal şeyler yeterki kırmızı kanama gelmesin diyor.progestan hap kullanıyorum.sen de kullanıyormusun düşüğü engelliyormuş

Merhaba hanımlar.7 haftalık hamileyim.pazar günü iki damla pembe leke gelmişti acile gittim.doktorum pembe kahverengi lekelenmeler gayet normal kese büyüyor bebek yerleşiyor kılcal damarlar ufak kanamalar yapabilir kırmızı olmadıkça korkma dedi.bugün sabah yine pembe leke geldi iki damla.crinone jel kullanıyordum uygulamasından korktuğum için Progestan 200 mg geçtik.iki gün oldu Progestana geçeli.hap olarak kullanıyorum içiyorum.bu lekelenmeler normal mi? Çok korkuyorum kırmızıya çevirecek diye :KK43:

Doktor bebek ve keseyi saglikli goruyosa lekeleri dusunmemeye calis. Kendini yorma agir is ev supurme fln yapma. Dinlen bolbol. Cok onemli cunku. Onun disinda leke hic olmayanda var 9 ay leke gelen de. Onemlo olan doktorun kese ve bebek saglikli demesi. Onemli degil gerisi

Doktor bebek ve keseyi saglikli goruyosa lekeleri dusunmemeye calis. Kendini yorma agir is ev supurme fln yapma. Dinlen bolbol. Cok onemli cunku. Onun disinda leke hic olmayanda var 9 ay leke gelen de. Onemlo olan doktorun kese ve bebek saglikli demesi. Onemli degil gerisi
Doktor vajinal ultrasonda baktı canım hiç bir kanama yok dedi.herşey iyi dedi.dinleniyorum hep.süpürme işlerini eşim yapıyor zorlayan şeyler yapmıyorum.ilk üç ay normal diyor doktor genede insan tedirgin oluyor.sürekli gelmiyor şükür.çok teşekkür ederim cevap için

Doktor vajinal ultrasonda baktı canım hiç bir kanama yok dedi.herşey iyi dedi.dinleniyorum hep.süpürme işlerini eşim yapıyor zorlayan şeyler yapmıyorum.ilk üç ay normal diyor doktor genede insan tedirgin oluyor.sürekli gelmiyor şükür.çok teşekkür ederim cevap için
Canım cok olmus sen yazali ama merak ettim sonrasinda gecti mi kanamalarin?

Bende 4 haftalık hamileyim dün bi kaç damla açık pembe kan geldi ama geçti hemen. Bugünde oldu aynısı uzandım geçti yarın randevu alıp doktora gidicem çok merak ediyorum..

durum ne oldu acaba sizin İNŞAALLAH iyisinizdir.
İnşallah iyiyizdir canım gerçekten çok stresliyim bu aralar. Gebeliğimin başından beri sürekli pembe lekeler yaşıyorum. Ara ara kesiliyo tabi 1 haftadır yoktu mesela iki gündür yine var. Bu sefer kasık ağrısı da eşlik edince korktum biraz. Aslında doktorum her şey çok normal demişti ultrasonda rahat ol biraz demişti ama elimde değil :( rahimde kanama alanı falan da yok yani. Yarın randevum var İnşallah her şey yolundadır..

İnşallah iyiyizdir canım gerçekten çok stresliyim bu aralar. Gebeliğimin başından beri sürekli pembe lekeler yaşıyorum. Ara ara kesiliyo tabi 1 haftadır yoktu mesela iki gündür yine var. Bu sefer kasık ağrısı da eşlik edince korktum biraz. Aslında doktorum her şey çok normal demişti ultrasonda rahat ol biraz demişti ama elimde değil :KK43: rahimde kanama alanı falan da yok yani. Yarın randevum var İnşallah her şey yolundadır..
İçini ne kadar rahatlatır bilemem ama benim hala pembe kanamalarım var.. İlk başından beri sürekli vardı hala daha arada oluyor.. Başta doktorum progestan kullandırmıştı sonra aralarda kırmızıya dönünce iğne vuruldum ama hep devam etti kesilmeden.. Bi süre olmadı sonra 2 haftada 1 yada haftada 1 hep oldu.. Bebeğim büyüdükçe plasentanın aşağıda olduğunu ve kanamaların sebebinin bu olduğunu öğrendim.. Hep yatmaya çalıştım sürekli istirahat etmeye çalıştım ama 1 tane de dünyalar tatlısı oğlum var o da ilgi beklediği için dinlenebildiğim kadar dinlendim ama sürekli onunla ilgilendiğim için bu aralar hele daha da sıklaştı pembe akıntım.. Diyeceğim o ki yiyecek lokması varsa Rabbim onu bağışlar o yüzden kafanı endişeden uzak tut ve teslim ol en önemlisi bu

İçini ne kadar rahatlatır bilemem ama benim hala pembe kanamalarım var.. İlk başından beri sürekli vardı hala daha arada oluyor.. Başta doktorum progestan kullandırmıştı sonra aralarda kırmızıya dönünce iğne vuruldum ama hep devam etti kesilmeden.. Bi süre olmadı sonra 2 haftada 1 yada haftada 1 hep oldu.. Bebeğim büyüdükçe plasentanın aşağıda olduğunu ve kanamaların sebebinin bu olduğunu öğrendim.. Hep yatmaya çalıştım sürekli istirahat etmeye çalıştım ama 1 tane de dünyalar tatlısı oğlum var o da ilgi beklediği için dinlenebildiğim kadar dinlendim ama sürekli onunla ilgilendiğim için bu aralar hele daha da sıklaştı pembe akıntım.. Diyeceğim o ki yiyecek lokması varsa Rabbim onu bağışlar o yüzden kafanı endişeden uzak tut ve teslim ol en önemlisi bu
Çok teşekkür ederim ayrıca çok haklısın. Biz daha önce aşılama tüp bebek falan denemiştik olmamiştı Rabbim in bildigi bi zaman vardir dedim hep hic beklemedigim bi anda verdi Rabbim İnşallah sag salim alirim kucagima. Hamile oldugumu farketmeden o kadar is yaptim ki neler neler. En basindan beri hep lekelenmem var. Kimi zaman cogaldi kimi zaman yoktu senin dedigin gibi. Doktor da ayni seyi soyledi bazen bilmemek daha iyi yicek ekmegi varsa iki dunya bir araya gelse hic bisey yapamaz bu bebege diye. Bugun randevum vardi ve kanama alani olusmus :( kesenin uzerinde ama cok buyuk degil tabi kesenin uzerinde olmasi da ayri bi canımi sıktı. Ama orda bebisim kıpır kıpırdı cok sukur uzülmicem dedim onu gorunce duanin gucune Allah'a inancim sonsuz. Rabbim hepimizin yavrularini korusun İnşallah sen de sag salim bebegini kucagina alirsin, aliriz :)

s a kızlar size bi sorum olacak 9 haftalık hamileyim hiç pebe lekelemem olmamıştı dün ilişki yaşadık kaç zamandır ilişkiye girmiyoduk bugun 1 2 damla pembe leke gelmiş korktum normal mi acaba sizdede oldumu 9 haftada Allah korktumuzu uğratmasın

s a kızlar size bi sorum olacak 9 haftalık hamileyim hiç pebe lekelemem olmamıştı dün ilişki yaşadık kaç zamandır ilişkiye girmiyoduk bugun 1 2 damla pembe leke gelmiş korktum normal mi acaba sizdede oldumu 9 haftada Allah korktumuzu uğratmasın
Amin canım Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. Benim gebeligimi ogrendigimden beri hic iliskim olmadi bilmiyorum o yuzden. Ama iliskiden sonra olabiliyormus diye duymustum. Yine de doktoruna sor bence herkes farkli sonucta

Amin canım Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. Benim gebeligimi ogrendigimden beri hic iliskim olmadi bilmiyorum o yuzden. Ama iliskiden sonra olabiliyormus diye duymustum. Yine de doktoruna sor bence herkes farkli sonucta
[/QUO ever bende biraz korktum daha önce bi duşuyum olmuştu Allah korusun inşallah sabah biraz geldi sonra gelmedi dediyingibi ilişkiden olmuşta olabilir

gebliyinde bi sıkıntımı vardı

Back
X