Hamilelikte pıhtılaşma

Eslim35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
21
4
1
44
Kizlar gebelikte pihtilaşma sorunu için bursada tavsiye esebilceğiniz bir doktor varmi 3 gebelik kaybi yaşadim tahlillerimde kanda pihtilasma cikti yardimci olurmusunuz

Yokmu kimsese böyle bir sorun tavsiyelerinizi bekliyorum kafam çok karisik

bu sorun ablamda vardı canım.. her gün kan sıvılaştırıcı iğne vuruldu... bursada yaşamadığım için doktor konusunda bir fikrim yok.. hangi doktoru seçersen eğer mutlaka bu durumu bildirmelisin

Kizlar gebelikte pihtilaşma sorunu için bursada tavsiye esebilceğiniz bir doktor varmi 3 gebelik kaybi yaşadim tahlillerimde kanda pihtilasma cikti yardimci olurmusunuz
Malesef benimde kann pihtilasma sorunum varmis iki kez bebegimi kaybettikten sonra ögrendim hamile kalinca 9 ay boyunca ige kulanacagim kann sulandirici haplari da simdien atiyorum

Canım
Yokmu kimsese böyle bir sorun tavsiyelerinizi bekliyorum kafam çok karisik
Evet cnm iyi bir doktor arastiriyorum oyuzden sonuclarim var neler yapilmasi gerekiyor diye tsk ederim
Canım değerin kaç çıktı benimde plt 431 çıktı yüksek ama zarar verecek boyutta değil dedi dr sizleri okuyunca şimdi kafam karıştı 10 haftalık hamileyim bende

Valla cnm bana trombofoli paneli yaptilar orda 3 gende bozukluk var plt deil arastirmada bakildi ozaman belli oluyor

Malesef benimde kann pihtilasma sorunum varmis iki kez bebegimi kaybettikten sonra ögrendim hamile kalinca 9 ay boyunca ige kulanacagim kann sulandirici haplari da simdien atiyorum
MTHFR(C677T) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)
MTHFR(A1298C) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)
PAI-1 4G/5G Mutasyon saptanmıştır (4G/5G Heterozigot) benim sonuçlar bunlar cnm

Canım

Canım değerin kaç çıktı benimde plt 431 çıktı yüksek ama zarar verecek boyutta değil dedi dr sizleri okuyunca şimdi kafam karıştı 10 haftalık hamileyim bende
MTHFR(C677T) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)
MTHFR(A1298C) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)
PAI-1 4G/5G Mutasyon saptanmıştır (4G/5G Heterozigot)benim değerler bunlar cnm

Valla cnm suanlik henuz bir tedavi yok ayin 20 randevum var ona gore bakalim ne diycek bende bilmiyorum

Merhaba.. Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Rentıp da Selim Akgün var benim bildiğim iyi bir doktor olarak. İki sorunlu hamilelik geçiren kuzenim de kendisini tercih etti ve çok şükür sağlıkla aldılar kucaklarına. Henüz bir doktor bulamadıysanız aklınızda olsun.

Tmm cnm suan butun testlerimi yaptiriyorum universtede sonra doktor tercihi yapip gidicem saol tavsiyen için tsk ederim

gecmıs olsun canım bebeklerını kacıncı ayda kaybettın bnde 8 ve 14 haftalık bebeklerımı kaybettım bebeklerım özürlü oldugu ıcın yanı saglıksız bebekler oldugu ııcn bnde genetık ıncelemeye verdım kanımı esımde sonucları beklıyoruz

Merhaba arkadaşlar 26 haftalık bebeğimi kaybettim... Sormak istediğim şuki ünv te hastanesinden hematoloji mi genetikmi randevusu alıcam birde beni kadın doğumcularmı yönlendirmesi sevketmesi lazım yoksa ben randevumu alıp gidicem birde doğumdan nekadar süre sonra gitmek lazım 28 gün oldu doğum yapalı süre geçmesi gerekirmi şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…