Malesef benimde kann pihtilasma sorunum varmis iki kez bebegimi kaybettikten sonra ögrendim hamile kalinca 9 ay boyunca ige kulanacagim kann sulandirici haplari da simdien atiyorumKizlar gebelikte pihtilaşma sorunu için bursada tavsiye esebilceğiniz bir doktor varmi 3 gebelik kaybi yaşadim tahlillerimde kanda pihtilasma cikti yardimci olurmusunuz
Yokmu kimsese böyle bir sorun tavsiyelerinizi bekliyorum kafam çok karisik
Canım değerin kaç çıktı benimde plt 431 çıktı yüksek ama zarar verecek boyutta değil dedi dr sizleri okuyunca şimdi kafam karıştı 10 haftalık hamileyim bendeEvet cnm iyi bir doktor arastiriyorum oyuzden sonuclarim var neler yapilmasi gerekiyor diye tsk ederim
MTHFR(C677T) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)Malesef benimde kann pihtilasma sorunum varmis iki kez bebegimi kaybettikten sonra ögrendim hamile kalinca 9 ay boyunca ige kulanacagim kann sulandirici haplari da simdien atiyorum
MTHFR(C677T) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)Canım
Canım değerin kaç çıktı benimde plt 431 çıktı yüksek ama zarar verecek boyutta değil dedi dr sizleri okuyunca şimdi kafam karıştı 10 haftalık hamileyim bende
Senin degerlerin nasil cnmMalesef benimde kann pihtilasma sorunum varmis iki kez bebegimi kaybettikten sonra ögrendim hamile kalinca 9 ay boyunca ige kulanacagim kann sulandirici haplari da simdien atiyorum
MTHFR(C677T) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)
MTHFR(A1298C) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)
PAI-1 4G/5G Mutasyon saptanmıştır (4G/5G Heterozigot)benim değerler bunlar cnm[/
Anladım canım çok geçmiş olsun peki herhangi bi tedavi uyguluyormu ne dedi dr
Kizlar gebelikte pihtilaşma sorunu için bursada tavsiye esebilceğiniz bir doktor varmi 3 gebelik kaybi yaşadim tahlillerimde kanda pihtilasma cikti yardimci olurmusunuz
gecmıs olsun canım bebeklerını kacıncı ayda kaybettın bnde 8 ve 14 haftalık bebeklerımı kaybettım bebeklerım özürlü oldugu ıcın yanı saglıksız bebekler oldugu ııcn bnde genetık ıncelemeye verdım kanımı esımde sonucları beklıyoruzKizlar gebelikte pihtilaşma sorunu için bursada tavsiye esebilceğiniz bir doktor varmi 3 gebelik kaybi yaşadim tahlillerimde kanda pihtilasma cikti yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?