Hamilelikte plasentanın aşağıda olması

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
133
Herkese iyi akşamlar...27 haftalık hamilelikte plasentanın aşağıda olması ne kadar sıkıntılı bir durumdur neden olur ve ne nelere dikkat etmeli

Ayakta çok kalmamaya çalış ilişkiden uzak dur eğer çok aşağıdaysa. Kanaman olabilir bundan sebep çünkü. Ve eğer yukarı çıkmaz ise sezeryan olursun. Sık yaşanan sorun çoğunun çıkıyor benimde kanamalı bir dönemden sonra yukarı çıktı şükür

Cevabınız için teşekkürler gerçekten, insan ne kadar doktora gitse de aynı durumu yaşayanların tecrübelerini merak ediyor. Sıkıntısız çıkar inşallah

Cevabınız için teşekkürler gerçekten, insan ne kadar doktora gitse de aynı durumu yaşayanların tecrübelerini merak ediyor. Sıkıntısız çıkar inşallah
İnilh canım yorumlamamaya gayret et. Benim ilişki sonrası kanamam olmuştu meğer plesenta yüzündenmiş

Herkese iyi akşamlar...27 haftalık hamilelikte plasentanın aşağıda olması ne kadar sıkıntılı bir durumdur neden olur ve ne nelere dikkat etmeli
Canim mrb ayni sorun bende var ama 15 haftaligim. Dogumun nasil gecti ne kadarlikken dogdu bebisin cok merak ediyorum. Erken dogum riski oldugunu duydum arastiriyorum

Merhaba benim oğlum şimdi 2 aylık 37 haftalık doğdu. Plesenta aşağıda olması son aylarda düzelmişti, yorulmamam dinlenmem gerekiyormuş bol bol dinlenin bana ilaç vermediler bi sıkıntı yaşamadım inşallah sizde yaşamazsın sağlıkla kucağınıza alırsınız

Cok cok tesekkur ederim. Allah bebeginize saglikli uzun omurler versin.

5. Ayıma kadar hamileliğim çok güzeldi eşimle gezip tozuyorduk iş yapıyordum evde falan.5. Ayıma girmek üzerryken lavaboya bi girdim peçeteye açık turuncu kan geldi gözlerime inanamadım birdaha sildim birdaha geldi.hemen eşime söyledim acil gittk ve plasentanız aşağıda olabilir dediler ertesi gün doktoruma gittim ve plasenta previasın dedi ama rahimi tam kapatmıyordu.yukarı çıkabilir dedi bekledik 1 ay çıkmadı.4 ay evde yattım ne eğildim ne ağır kaldırdım ne yemek yaptm ne iş yaptım.sadece yattım ve hemen doktorumu değiştirdim.riskli gebelik uzmanına gittim muayene ücreti pahalıydı ama mecburduk.benim tam 5 hafta haftada iki yada üç gün sürerdi damla damla kan geldi.5 haftadan sonra kesildi ama çok dikkat ettim.ve sağ sağlim doğurdum kızımı hemde zamanında ne olur korkmayn sadece dkt edin ve çok iyi doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…