Hamilelikte popo ağrısı

Alpaslannn2602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
117
32
28
25
Merhabalar. 10 haftalık gebeyim ve otursam da kalksam da yürüsem de ya da dönüşlerimde birden popoma ağrı giriyor. Hadi çok oturmaktan desem ayakta olduğum zamanda oluyor. Özellikle sağ tarafı sizce normal mi???

Gebelikte bende yaşadım halada yaşıyorum çünkü bel fıtığım var. Tabi sizin de ondan olacak diye bişey yok ama okuyunca o geldi aklıma

Kramp olabilir. Doktorunuza söyleyin magnezyum takviyesi verir rahatlarsınız

Merhabalar. 10 haftalık gebeyim ve otursam da kalksam da yürüsem de ya da dönüşlerimde birden popoma ağrı giriyor. Hadi çok oturmaktan desem ayakta olduğum zamanda oluyor. Özellikle sağ tarafı sizce normal mi???
Ya yük artıyor. Gebeliğe anatomik olarak vücut uyum sağlamaya çalışıyor. Normal. Yani ben karaciğer ağrısı çektim. Karaciğer bölgesi kemikte inanılmaz ağrı vardı. Ultrasonlar, kanlar ,idrarlar tahliller. Herşey yolundaydı. Ama acı inanılmazdı. Gebelikte kemiler yer değişiyor ya da esniyor ya da ğebeliğe uyum sağlıyor tıbbi olarak bilmiyorum ama onun gibi bir cümle kurdular. Siyatik sinirine baskı yapmış olabilir belki. Ama çok takılıp stres yapmayın mutlaka hekime gösterin. Siz düşüncenize hekim düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…