Hamilelikte Progesteron değeri düşük olanlar bilgi verebilir mi?

Dikkat ediyoruz elimizde geldiğince canim doktor bana neden vermedi hala şaşkinim kimileri tedbir amacli bile veriyor risk olmadan da herhalde benimki lekelenme veya kanama olmadan vermeye ihtiyav duymuyor
Sende leke geldi de. Madem korkuyorsun. Ama bende kanama oldu progestan verdiler 5gün kullandım bıraktım ilaç olduğu gibi duruyo... Kanama bitince bıraktım

Progesteronu hemen hemen herkese veriyorlar çevremde ne kadar anne varsa hepsi kullanmışlar zaten vücutta salgılanan bir hormon olduğu için dışarıdan alımın bebeğe hiçbir zararı Yok.7 aya kadar kullananlar var yani ama
Sen yine de doktoruna danış herkesin vücut yapısı farklı ve hamilelik herkeste farklı seyrediyor.

Sende leke geldi de. Madem korkuyorsun. Ama bende kanama oldu progestan verdiler 5gün kullandım bıraktım ilaç olduğu gibi duruyo... Kanama bitince bıraktım
Progesteronu hemen hemen herkese veriyorlar çevremde ne kadar anne varsa hepsi kullanmışlar zaten vücutta salgılanan bir hormon olduğu için dışarıdan alımın bebeğe hiçbir zararı Yok.7 aya kadar kullananlar var yani ama
Sen yine de doktoruna danış herkesin vücut yapısı farklı ve hamilelik herkeste farklı seyrediyor.
Yani o risk varsa beklemek istemiyorum kanamayi fln Allah korusun yarin sağlik ocagindaki doktora danişicam o ne diyecek bakalim

Aynen canim risk olmayanlar bile kullaniyorlar tedbir amaçlı eğer yazarsa sağlik ocağindaki ona sonucumu gösterip yazdiririm çünkü diğer doktorum iki hagta sonraya çağirdi

Beş haftalık hamileyken Protestan 7 çıkmıştı bebeğin tutunamadı kürtaj oldum

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim biraz lekelenmeler oldu progesteronum 11 cıktı doktor biraz düşük dedi ve sabah 100 akşam 100 olmak üzere progesteron verdi . Progesteron hormon değeri hamilelerde nedir . Dusuk risk varmı doktor hic birşey soylemedi

selamlar bende 8. haftanın başındayım 10,8 çıktı doktor ilk tremester için normal dedi ama internette 11,7 minumum olması gerek ilk trimester de diyor, kızlar sizce? yorum rica ediyorum

Kızlar hayırlı olsn öncelikle progesteron hormonu çok önemli bir hormon gebeliğin ilk haftalarında bebeğin tutunması için Rahmi kalınlaştırıyor.Benim de ilk öğrendiğimde 23 dü sonra 15 e düştü doktor progestan verdi bana da şimdi 15 haftadayız 10 un altında düşük riski artıyor bu yüzden de çok düşük yaşaaan var.İlacın yan etkileri çok fazla uyku ve miğde bulantısı yapıyor ama vücut alışıyor daha sonra
Allah hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar progesteron çok önemli bebeğin tutunmasını sağlıyor ve 4-5 haftalık iken değeri en az 20 olması ve zamanla artması gerekiyormuş ki bebek tutunabilsin sizin çok düşükmüş doktorun progesteron vermemesine şaşırdım. Böyle durumlarda sadece 1 doktor ile kalmayın derim alanında uzman doktorlara danışın
Ben acile gittim de boş gebelik dedi Yani her doktorun söylediğine güvenmiyorum açıkcası
Uzun bir zaman geçti tabiki kucağına almışsın rabbim sana bağışlasın. Sadece bir şey sormak istiyorum progesteron düşük olduğunu yazmıştı. O gebeliğin mi doğum yaptığın

Uzun bir zaman geçti tabiki kucağına almışsın rabbim sana bağışlasın. Sadece bir şey sormak istiyorum progesteron düşük olduğunu yazmıştı. O gebeliğin mi doğum yaptığın
Amin tüm evlatlarımızı inşallah.Evet doğum yaptım 15 aylık olucak kızım ilk gebeliğimdi zaten sorunsuz geçti çok şükür.Progesteronum düşmeye başlamıştı benim özel doktora gittiğimiz de düşük tehlikesi var kese düzgün değildi progesteron kullanmıştım 10 gün sonraki randevuda kalp atışlarını duymuştuk🙏🏻

Amin tüm evlatlarımızı inşallah.Evet doğum yaptım 15 aylık olucak kızım ilk gebeliğimdi zaten sorunsuz geçti çok şükür.Progesteronum düşmeye başlamıştı benim özel doktora gittiğimiz de düşük tehlikesi var kese düzgün değildi progesteron kullanmıştım 10 gün sonraki randevuda kalp atışlarını duymuştuk🙏🏻
Aaayyy şükürler olsun. Demekki ekmeği dünyadaymış🤲🏼Benimde progesteronum düşüktü hemen ilaç iğne arttırtık. Ama pazartesi kalp atışı içim gidecez inş etkilememiştir onu da sağlıklı olmuştur🤲🏼

Aaayyy şükürler olsun. Demekki ekmeği dünyadaymış🤲🏼Benimde progesteronum düşüktü hemen ilaç iğne arttırtık. Ama pazartesi kalp atışı içim gidecez inş etkilememiştir onu da sağlıklı olmuştur🤲🏼
Tebrik ederim inşallah hiç stres yapma bu zamanlar çok tedirgin oluyo insan istemsiz şekilde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏🏻🙏🏻

Benim adetimin geçeli 4 gün oldu dün doktora gittim rahim kalınlaşması olmuş ama kese oluşmamıştı kan tahlili
Yapıldın progesteron 8.80 çıktı normali 20 olması lazımmış düşük tenliken çok yüksek dedi doktor progestan yazdı dünden beri kullanıyorm yarın tekrardan kontrole gideceğim inşallah bişey olmaz 3. Gebeliğim iki tanesi kürtaj oldum inşallah bişey olmaz bigisi olan bana yaza bilirmi

Back
X