Hamilelikte Progesteron değeri düşük olanlar bilgi verebilir mi?

Benim adetimin geçeli 4 gün oldu dün doktora gittim rahim kalınlaşması olmuş ama kese oluşmamıştı kan tahlili
Yapıldın progesteron 8.80 çıktı normali 20 olması lazımmış düşük tenliken çok yüksek dedi doktor progestan yazdı dünden beri kullanıyorm yarın tekrardan kontrole gideceğim inşallah bişey olmaz 3. Gebeliğim iki tanesi kürtaj oldum inşallah bişey olmaz bigisi olan bana yaza bilirmi
Bende bugün doktora gittim 5+4 günlük hamileyim kesem oluşmuş silik bi şekilde embriyoyu da görebiliyorum ama kesin değil dedi. 13 gündür ara ara gelen kahverengi lekelenmem var progesteron hormonum geçen hafta 10.40 dı doktor sınırda dedi tekrar kan testi istedi. Hormonel değişikliklerden lekelenmen oluyor değerin de sınırda dedi ve progestan 200 mg verdi. Şuan progesteron değerim 10.20 1 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı. Siz nasıl geçirdiniz bu durumu?

Progesteronu hemen hemen herkese veriyorlar çevremde ne kadar anne varsa hepsi kullanmışlar zaten vücutta salgılanan bir hormon olduğu için dışarıdan alımın bebeğe hiçbir zararı Yok.7 aya kadar kullananlar var yani ama
Sen yine de doktoruna danış herkesin vücut yapısı farklı ve hamilelik herkeste farklı seyrediyor.
Merhaba ne kadar kullandınız acaba progesteron benimde beklenen adet günü 25.7 idi bugün bakıldı 13.9 çıkmış çok korktum bende ama lekelenme falan olmadı öyle doktorumda kullandırtma taraftarı olmadı geçmiş tarihli paylaşım ama cevap verirseniz sevinirim

Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim geçen hafta progesteron 23 beta 900 çıkmıştı
Bugün tekrar baktırdım progesteron 15,7 beta 19280 çıktı progesterondaki düşüş neden olur daha önce yaşayan var mı tedirgin oldum ben inşallah bişey yoktur
Canım bende şu anda seninle aynı durumdayım. Ne yaptın sağlıkla geldi inşallah bebeğin dünyaya. Cevaplarsan sevinirim

Merhaba ne kadar kullandınız acaba progesteron benimde beklenen adet günü 25.7 idi bugün bakıldı 13.9 çıkmış çok korktum bende ama lekelenme falan olmadı öyle doktorumda kullandırtma taraftarı olmadı geçmiş tarihli paylaşım ama cevap verirseniz sevinirim
Merhaba, şu an ne durumdasınız acaba umarım bir sıkıntı yoktur. Tekrar yükseldi mi

Kızlar hayırlı olsn öncelikle progesteron hormonu çok önemli bir hormon gebeliğin ilk haftalarında bebeğin tutunması için Rahmi kalınlaştırıyor.Benim de ilk öğrendiğimde 23 dü sonra 15 e düştü doktor progestan verdi bana da şimdi 15 haftadayız 10 un altında düşük riski artıyor bu yüzden de çok düşük yaşaaan var.İlacın yan etkileri çok fazla uyku ve miğde bulantısı yapıyor ama vücut alışıyor daha sonra
Allah hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
Merhabalar,
Siz galiba coktan dogum yapmissiniz❤️
Burada konu actim ama yazan olmadi. Ben de ayni durumu yasiyorum. 5 gun once 25 olan progesteron degerim bugun 18 cikti( doktor randevuma daha var ben de kendi basima 200mg progestan fitili kullandim

Back
X