gaviskon bana hiç fayda etmiyor.. hemen hemen her gece kusuyorum mide ekşimesinden.. dün çok üzücü bişey duydum TVde haberlerde çıkmış 20li yaşlarda engelli bir bayan engelli doğmasına sebep olan ilaç firmasını mahkemeye vermiş ve kazanmış. mide hapıymış annesinin kullandığı güvenli diye biliyormuş.
koruyucu değildir herhalde kullandığı.görmedim o haberi.
şimdilik bana iyi geliyor gibi ama ağzım boğazım hep yanıyordu.boğazımda acıyor ayrıca.bütün sistemimi uyarıyor bu mide.göğüs yanmam geçti ama.hiç geçmicek sanırım ya
ilaçlarınızı kullanmaya devam edin faydasını görürsünüz. ben yıllardır reflüyle bütünleştim artık ama doğumdan sonra ameliyat olucam küçük bi operasyonla mide kapakcığındaki kasları güclendiriyorlar ve reflü tarih oluyor.. geçmiş olsun Allah yardımıcınız olsun.
kaç yıldır görüyorsunuz tedavi ?
bende ameliyat düşünüyorum çok iyi birkaç doktor da buldum aslında ama daha yolun başında olduğum için biraz daha ilçları kullanmak istiyorum.fayda gördüm ama bi kere bu şurup bitmişti.o gün bi yanma oldu zehir gibi ağzım boğazım gözümden bile yanma fışkırıyordu.
birde sabahları midem ağrıyor.doktorum da strese bağlı geçer dedi ama hiç geçecekmiş gibi gelmiyor.bakalım tedavi bitince nasıl olucak ?
ayrıca ameliyatı kas güçlendirme değilde o sarkan işlevini yitirmiş kapakçığı germe sanıyordum.
bu arada gebelikte reflü artması çok normal.zamanla şikayetleriniz azalacaktır.
benim hamilelğimde cok zor geçmişti artık dayanılacak gibi değildi dr bana lansor kullanmamı söyledi bende doğurana kadar kullandım çok şükür bebeğim sağlıklı
Allah bağışalasın çok sevindim.. kaçıncı aydan itibaren kullandınız? bildiğim kadarı ile lansor yan etkileri olan ağır ama etkili bir ilaç.
benim hamilelğimde cok zor geçmişti artık dayanılacak gibi değildi dr bana lansor kullanmamı söyledi bende doğurana kadar kullandım çok şükür bebeğim sağlıklı
Arkadaşlar bende 8haftalik hamileyim reflu var dedi doktorum yememe icmene dikkat edilen dedi siz neler yaptiniz geçmesi yada azalması için. Yanı ilaç disinda
Bende de reflü varmış bir kaç gündür boğazım kötü sesim kısılıyor, sürekli bir kuruluk varBoğaz'ımda, geceleri öksürük nöbetleri geliyor. Bugün sağlık ocağına gittim reflüden kaynaklı tahriş sesi. 16 haftalık hamileyim şu an. Doktorumu aradım sordum lansor kullan dedi. Ama ister istemez korkuyorum mideme dayanıyordum bir şekilde boğazım böyle olmasa.Canım konu üstünden bayağı geçmiş ama sormak istedim. Bende şuan 10 haftalık hamileyim ve midemde reflü var. Lansor kullanınca geçti mi. Midem soluk borum gögüs kafesim yangın yeri gibi. Su içince bile ekşime yanma yapıyor. Senin nasıl devam etti bu süreç. Cevap verirsen sevinirim canım.
Canım bende ses sorunu veya öksürük olmamıştı. Banada lansor kullan dedi ama kullanmadım. Gaviscon şurup içtim her midem yandığında. Çok şükür o dönemleri atlattım. Allah yardımcın olsun.Bende de reflü varmış bir kaç gündür boğazım kötü sesim kısılıyor, sürekli bir kuruluk varBoğaz'ımda, geceleri öksürük nöbetleri geliyor. Bugün sağlık ocağına gittim reflüden kaynaklı tahriş sesi. 16 haftalık hamileyim şu an. Doktorumu aradım sordum lansor kullan dedi. Ama ister istemez korkuyorum mideme dayanıyordum bir şekilde boğazım böyle olmasa.
Amin canım Allah razı olsun inşallah geçer benim de öksürük olmasa mideme katlanıyorım bir şekilde ama öksürük nöbeti tutunca boğulacak gibi oluyorum canım inşallah çabuk atlatırımCanım bende ses sorunu veya öksürük olmamıştı. Banada lansor kullan dedi ama kullanmadım. Gaviscon şurup içtim her midem yandığında. Çok şükür o dönemleri atlattım. Allah yardımcın olsun.
Amin canım Allah razı olsun inşallah geçer benim de öksürük olmasa mideme katlanıyorım bir şekilde ama öksürük nöbeti tutunca boğulacak gibi oluyorum canım inşallah çabuk atlatırım
Öksürük nöbetlerinde tek çarem o oluyor canım ama o da kesin çözüm olmuyor bu vakitler artıyor 2 3 saat bal rahatlatıyor gecenin ortasında yeniden öksürük başlıyorBallı süt içsen yada sadece 1-2 kaşık bal ye istersen belki azda olsa boğazını yumuşatr canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?