Hamilelikte regl ağrısı

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
298
Merhaba,

6 haftalık hamileyim. Beta değerlerim hamileliğimi öğrendiğimden beri düzenli, keseye de baktırdım. Dr. her şey olması gerektiği gibi, sorun yok, 10 gün snr kalp atışları için gelin dedi. Bulantı, baş dönmesi vs. yaşamıyorum ama son 10 gündür ara ara sanki regl olacakmış gibi hafif ağrılarım oluyor, sürekli wc gidiyorum, birşey yok. Dr. normal dedi, benim gibi bir arkadaşım daha var o 3 ayı tamamladı, başta benim de regl ağrım gibi şeylerim vardı ama size de sormak istedim. İlk hamileliğim, 33 yaşındayım.

Bende 6 haftalığım bu ağrıalrın yanısıra bide kalça ağrısı oluyor..çok korkuyorum bişey olcak diye..

Bende 6 haftalığım bu ağrıalrın yanısıra bide kalça ağrısı oluyor..çok korkuyorum bişey olcak diye..

bende de var kalça ağrısı sanki bastırıyorlar gibi.. ama iki farklı dr normal dedi, çevremde normal diyorlar, buradaki yorumda da öyle demişler ama ilk gebelik olunca ve bilmeyince insan endişe ediyor elinde değil insanın..

Mayıs ayında kürtaj oldum ben..bebeğin gelişmi durdu ve tesadüf gelişimin durduğu gün yoğun kalça ağrım vardı..6.haftamdı yine...şimdi yine hamileyim 6 haftalık ve dün yoğun kalça ağrım oldu..bitti dedim yine yine gitti bebeğim sanki gibi hissettim böyle tesadüf olurmu çok korkuyorum

Aynen benimde öyle su an hala devam ediyo mu sizin

Merhaba,

Devam ediyor ama buraya yazdığım zamanlar kadar sık değil. Daha az ve seyrek, hiç olmadığı günler. Sizin imzada bebeğiniz 5 hafta yazıyor o zamanlar aşırıydı benim 4-5-6 hep böyle geçti. Şimdi 9. haftanın içindeyim azaldı. Ağrım olsa neden ağrıyor sorun mu var, ağrım yoksa acaba neden ağrımıyor bebeğe bişi mi oldu diyorum :) Çok garip bir ruh hali, Allah sağlık versin bebelerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…