Ya bekliyim o zamanBoyamadım. Zararlı olduğunu izlemiştim tvde o yüzden saçıma hiç boya sürmedim hamilelik boyinca canm
Ya bekliyim o zaman
O senin güzelliğin bekliyim o zaman ne yapalımcanım benim boya iyi değil hemde açıcı çok tehlikeli boşver sen böyle de güzelsin....
Bende sarışınım dibim baya geldi ama umrumda değil. Normalde insanın derisine bile zarar veren birşey ne gerek var hamilelikte hem solumaya hem vücuda yaşatmaya ?Slm arkadaşlar ben saçlarımı kendim boyuyorum sarıya hamilelikten önce boyadım ama aktı boya iyi değildi sanırım hamileyken saçlarınızı boyuyormusunuz ? Acici kullanmam gerekiyor istediğim renk için kendim boyayabiliyorum bebeye birşey olurmuendişe duyuyorum
Hamilelikte saç boyatmasak daha iyi bence ama illa da boyatacaksak amonyaksız boyalar var doğal saç boyası diye geçiyor her renk genelde olmuyor mesela sarı var mı bilmiyorum ama araştırıp bir bakın bence.. Yine de boyatılmaması taraftarıyım..Slm arkadaşlar ben saçlarımı kendim boyuyorum sarıya hamilelikten önce boyadım ama aktı boya iyi değildi sanırım hamileyken saçlarınızı boyuyormusunuz ? Acici kullanmam gerekiyor istediğim renk için kendim boyayabiliyorum bebeye birşey olurmuendişe duyuyorum
Benim baya aktı cnm zaten kilo aldım karnım büyüdü bı degislik yapmak istedim ama zararliysa asla boyamam bebeyimden önemli hicbirsey yokBende sarışınım dibim baya geldi ama umrumda değil. Normalde insanın derisine bile zarar veren birşey ne gerek var hamilelikte hem solumaya hem vücuda yaşatmaya ?
Boşver boşver bebişler sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallahBenim baya aktı cnm zaten kilo aldım karnım büyüdü bı degislik yapmak istedim ama zararliysa asla boyamam bebeyimden önemli hicbirsey yok
Öyle yapayım canım şunun surasinda çarşambaya ne kaldıBoyama, sabret biraz. İnşallah bebeğine sağlıcakla kavuş. Sonra istediğin kadar boyarsın. Zararlı bu dönemde.
Evet cnm inşallah ben kapaliyim ama evde değilim biraz beyaz var bir kaç tel çok değil işte hamileyken bu aylarda insan iyice sisince bir değişiklik istiyo bebisimin canı sağolsun beklicemBoşver boşver bebişler sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallahsonra bir gün gider boyatırız:)
Aman olsun bende görüntüme çok önem veren biriyim her zaman mutsuz hissederim yoksa kendimi ojesiz manikür pedikürsğz gezmezdim ne bakımlara giderdim 15 günde 1 şimdi ne oldu:) hijyenine dikkat eden ama görüntüsünü geri plana atmış bir anne adayı :) ama o bi gelsin yine bakımlı süslü hallerimize dönelim:)Evet cnm inşallah ben kapaliyim ama evde değilim biraz beyaz var bir kaç tel çok değil işte hamileyken bu aylarda insan iyice sisince bir değişiklik istiyo bebisimin canı sağolsun beklicem
Öyle cnm ya ben biraz kilo adım ramazanda vericem dedim hamile kaldım veremedim biraz kötü hissediyorum eşim takma hamilesin diyo ama iki dogumumda 60 kilo ile doğuma gittim bunda Allahim yardım etsinAman olsun bende görüntüme çok önem veren biriyim her zaman mutsuz hissederim yoksa kendimi ojesiz manikür pedikürsğz gezmezdim ne bakımlara giderdim 15 günde 1 şimdi ne oldu:) hijyenine dikkat eden ama görüntüsünü geri plana atmış bir anne adayı :) ama o bi gelsin yine bakımlı süslü hallerimize dönelim:)
Ne kadarlık bebisinAman olsun bende görüntüme çok önem veren biriyim her zaman mutsuz hissederim yoksa kendimi ojesiz manikür pedikürsğz gezmezdim ne bakımlara giderdim 15 günde 1 şimdi ne oldu:) hijyenine dikkat eden ama görüntüsünü geri plana atmış bir anne adayı :) ama o bi gelsin yine bakımlı süslü hallerimize dönelim:)
Aman boşver bende çok takıntı yaptım başlarda şimdi hiç önemsemiyorum gereksiz olduğunu anladım çünkü :)Öyle cnm ya ben biraz kilo adım ramazanda vericem dedim hamile kaldım veremedim biraz kötü hissediyorum eşim takma hamilesin diyo ama iki dogumumda 60 kilo ile doğuma gittim bunda Allahim yardım etsindoğumdan sonra bizde aynen devam ne yapalım onları görünce değecek
26,5 canım senin?Ne kadarlık bebisin
Oo maşallah canım 21 kuzum benimde26,5 canım senin?
Maşallah detaylı yaptırdın mıOo maşallah canım 21 kuzum benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?