Hamilelikte saç kesimi ve saç boyamak ?

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
0
İstanbul
Arkadaşlar yengeciğim 5. aylık hamile ve saçlarını kestirmeyi düşünüyor hamilelikte saç kesilebilir mi? Herhangi bir zararı varmıdır ? Birde ilerleyen zamanlarda saçlar boyanabilir mi?? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba :61::61:

benim arkadasımın tüy gibi zayıf gücsüz sacları vardı.. hamileyken cok dökülüo die küt kestirdi dogumdan sonra cok sıklastı sacları.. cok cabuk da uzadı.. cok güzel olduu =))) :42: :34:

benim arkadasımın tüy gibi zayıf gücsüz sacları vardı.. hamileyken cok dökülüo die küt kestirdi dogumdan sonra cok sıklastı sacları.. cok cabuk da uzadı.. cok güzel olduu =))) :42: :34:

Saçlarını kestirdiği için bir zararı falan olmadı o halde ? İlgin için teşekkürler bu arada canım:61:

bende kestirmek istiyorum ama çevremdeki herkez hayır iyi değil diyor kararsızım :31:

lütfen kestirmeyin bebekleriniz acızık sabredebilirsiniz sanırım. bende böle şeylere inanmazdım ama bana ve bebeğime uğur getirmedi. tabi bunla alakası yoktur yinede ama ben çok üzüldüm.kestirdiğim için pişmanımmm..

tamamen hurafe.
saç kesilince bebeğin ömrü kısları derler..eskilerin uydurma laflarından biri..ben kestirdim çok şükür bişeyde olmadı..zaten olacağına inanarak korkarak kestirmemezlik yapmadım..
eskileri biliyoruz herşeye kulp takarlar.hele bebeğiniz doğsun o zaman göreceksiniz asıl hurafeleri..nasıl karışıyorlar..ağzı olan konuşuyor.
boyama konusunda çok laızm değilse yapmayın.iyi değil.

tamamen hurafe.
saç kesilince bebeğin ömrü kısları derler..eskilerin uydurma laflarından biri..ben kestirdim çok şükür bişeyde olmadı..zaten olacağına inanarak korkarak kestirmemezlik yapmadım..
eskileri biliyoruz herşeye kulp takarlar.hele bebeğiniz doğsun o zaman göreceksiniz asıl hurafeleri..nasıl karışıyorlar..ağzı olan konuşuyor.
bana da hurafe gibi geliyor zaten ilk burda duydum böyle birşeyi

tamamen hurafe.

Aslında düşününce çok saçma geliyor.
sonuçta saçı kesiyorsun ne gibi bir zararı olabilir ama belli olmaz yinede.
evet,boya konusunda aynı fikirdeyim seninle canım.
Teşekkürler yorumun için.:54:

vallahı bende 6 aylık hamışken belımde olan saclarımı kut kestırmıştı ve kötu seylerı hıç duşunmedım herseyın taktırı allahtan

vallahı bende 6 aylık hamışken belımde olan saclarımı kut kestırmıştı ve kötu seylerı hıç duşunmedım herseyın taktırı allahtan

Haklısın canım herşeyin taktiri allah'tan birde nasıl düşündüğüne de bağlı pozitif düşünmeli insan her zaman.o zaman kötü bir şey olmaz.

Ben saçımı kestirdim.
Boyamakta istedim ama zararlı olacağı için normal boyayla boyamadım, bitkisel saç boyasıyla boyadım.

saç kestirme olayı tamamen hurafe.ohoo hurafelere bakıcak olursak yandık zaten.
ben oğlumda kestirmiştim, şimdi de fırsat bulduğum anda kestiricem.hem çok uzadı hem de kötü görünüyor.
lakin boya konusu doktora danışılabilir.sonuçta kimyevi madde.kuaförlere de dikkat edin organik der bitkisel der kafasına göre takılır.onun için bildiğiniz güvendiğiniz kuaföre gidin, ama önce doktora danışın bu konuyu mutlaka.

iki ay da bir uçlarından kestırıyorum valla cok sacma tamamen hurafe..boyatmak ılk 6 ay doktorlar zararlı dıyolar.ben boyatmayı düşünmuyorum ama altıncı aydan sonra boyatılabılır bıtkısel olan boyalarla

saçını kestirmesinde hiç bir sakınca yok boş hurafelere inanmayın ama boyatma yapmasın ne kadar organik olursa olsun kimyasal madde hem siz her halinizle güzelsiniz...hamileliğinizin keyfini çıkarın :))

benim doktorum hiçbirşey demeden saçını boyayabilirsin dedi:1::1::1:sanırım 2 renkli saçlarım adamın sinirini bozdu:1::1::1:yaniii boyanıyor hamileliğimin başındada sormuştum boyayabilirsin demişti

bebeğin ömrü kısalırmış falan diyorlar ama hangimiz bilebilirizki bunu rabbimden başka.insan elbet tedirgin oluyo acaba birşey olurmu diye ama ben hiç doktora sormadan doktor kendisi demişti saçını kestirebilirsin ama ilk 4ay boyatma zararlı demişti.2kere falanda kestirdim yani saçımı boyaya güvenemedim belki birşey olur diyede ve son günlerim maşallah bebişimde ii çok şükür

hamileyken saçlarım çok dökülüyordu ve saçlarım röfleli olduğundan dipler çıktı saçlarım 3 renk oldu:))doktoruma sordum 4. aydan sonra organik boya ile boyayabilirsin dedi 4. ay doldu bir gün bile beklemedim hem boyattım hem de kestirdim hiç birşey olmaz gönül rahatlığıyla kestirsinde boyatsın da tek şart organik veya bitkisel boya olacak:34:

ben kadin doktoruma sordum ve boya kesinlikle bisey yapmadini söyledi, tabi her ay gidip boyatmadiktan sürece bise olmaz sanirim ....

Back
X