Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
peki oje ve aseton için ne diyorsunuz arkadaşlar ben ojeyi ve makyaji seviyorum ama eğer gebelik olursa ne kadar yapmak lazım sizce fikri ve bilgisi olan var mı?
bende 19 haftadayım saçlarımın alt kısımları kızıl teke kumral çarman çorman bişi ama 4 hafta sonra bir kongreye katılmam gerek boyama taraftarı değilim ama mecburen kesdirip az bişiye benzeticem. Bebeğin saçı kesilirse yok aklı kıt olur ,yok ömrü kısalır bunlar boş hurafeler unutmayalım düşünce bir duadır iyi düşünelim iyi olsun.O yüzden bebişlerimizin sağlıklı olucanı düşünelim bence
ben de hamileliğimde saçımı kestirdim ve kızım şimdi 8 aylık olcak birkaç güne. hurafeden pekçok şeyle hamileliğimiz sıkıntılı geçebiliyor. normal zamanda takmayacağımız şeyleri dert ediyoruz bu da çok ama çok normal. ben de 3. ayımın bitmesini bekledim belki de kuaförlerdeki temizlikten emin olunmadığı için söylenmiş bir söz olabilir. normalde saçımı boyatmadığım için yine hamileyim birazdan kuaföre gidip saçımı kestircem oje aseton da bir şey yapmaz. çok zaman geçirmeyin derim ilk hamileliğimde makyaj yapardım makyaj temizleme ürünleri kullanırdım ojemi de sürer gezerdim bir şey olmuyor. sadece doktorumun dediği A vitaminli temizleyicilerden uzak dur hamilelerde çok fazlası zararlı oluyor istediğin zaman saçını kestirebilirsin dedi. şimdi yine hamileyim saçımı kestireceğim