- 20 Aralık 2019
- 8
- 1
- 1
- 31
Selamün aleyküm hanımlar 19 haftalık hamileyim ve benimde safra kesemde 10-15 tane taş var , sürekli ağrılarım oluyo doktorun verdiği ilaçlar var bunları kullanıyorum benim gibi ilaç kullandınız mı bebeğinizde bı problem oldumu daha sonra hamilelik süreciniz nasıl geçti hamileyken mi ameliyat oldunuz doğumdan sonra mı ağrılarınız ne durumdaydı gebelik süresince bilgi verirseniz çok sevinirim
Doktorlar bebeğe zararı olabileceğini söylüyorlar ameliyatın , psikolojim okadar bozuldu ki anlatamam her an aynı sancı olcakmis gibi geliyo , kalan 4 ay nasıl gecicek hiç bilmiyorum sürekli ağlıyorum rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu , siz kaç haftalık hamileydiniz ogrendiginizde taş olduğunu
Ben ameliyat oldum 30. haftamdaDoktorlar bebeğe zararı olabileceğini söylüyorlar ameliyatın , psikolojim okadar bozuldu ki anlatamam her an aynı sancı olcakmis gibi geliyo , kalan 4 ay nasıl gecicek hiç bilmiyorum sürekli ağlıyorum rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu , siz kaç haftalık hamileydiniz ogrendiginizde taş olduğunu
Doktorlar bebeğe zararı olabileceğini söylüyorlar ameliyatın , psikolojim okadar bozuldu ki anlatamam her an aynı sancı olcakmis gibi geliyo , kalan 4 ay nasıl gecicek hiç bilmiyorum sürekli ağlıyorum rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu , siz kaç haftalık hamileydiniz ogrendiginizde taş olduğunu
Ağrılar nerede oluyor ve nasıl ortaya çıkıyor ? Benimde sırt bölgemde özellikle ağrılarım oluyor bende acaba aynısımı diye merak ettim26. Haftamda ogrendim takip edelim dediler. 30 a dogru fenalasmaya basladim ameliyat ettiler
Ağrılar nerede oluyor ve nasıl ortaya çıkıyor ? Benimde sırt bölgemde özellikle ağrılarım oluyor bende acaba aynısımı diye merak ettim
Teşekkür ederim . Benimde oluyor ama midem mi ağrıyor pek anlayamıyorum tek bir yer gibi değilSag tarafta kaburga altinda basladi benim. Ilerleyen donemde kusal tipi agri dedikleri kaburga altindan aynen kusak sarilmis gibi sirta dogru döndu.
Ağrılar nerede oluyor ve nasıl ortaya çıkıyor ? Benimde sırt bölgemde özellikle ağrılarım oluyor bende acaba aynısımı diye merak ettim
Doğum yaptınizmi şuan bebekte herhangi bişey yoktur inşallah , bide keseyimi aldirdiniz tamamen yoksa taslarimi temizlediler sadece26. Haftamda ogrendim takip edelim dediler. 30 a dogru fenalasmaya basladim ameliyat ettiler
Doğum yaptınizmi şuan bebekte herhangi bişey yoktur inşallah , bide keseyimi aldirdiniz tamamen yoksa taslarimi temizlediler sadece
Bende ilk mide ağrısı diye gittim doktora bende midem agriyo sandim safra kesesinden sepelendi doktor ultrasona girdim gerçekten de irili ufaklı birçok taş varmış , bence ihmal etmeyin çünkü şiddetli ağrı vurduğu zman dayanilacak gibi olmuyor doktora gidin en kısa zamanda şuan hamile olmasam hemen ameliyat olurdum ağrısı cokk kötü çünküTeşekkür ederim . Benimde oluyor ama midem mi ağrıyor pek anlayamıyorum tek bir yer gibi değil
Doğum yaptınizmi şuan bebekte herhangi bişey yoktur inşallah , bide keseyimi aldirdiniz tamamen yoksa taslarimi temizlediler sadece
Ameliyat ne şekilde yapıldı genel anestezi mi, açık ameliyat mı?Ben ameliyat oldum 30. haftamda
Ben öğrendiğimde hamile olduğumu bile bilmiyordum. Ameliyata hazırlanıyordum ki reglim gecikince hamile oldugumu öğrendim. Şuanda 14. Haftamdayım ağrılarım oluyor saatler sürebiliyorDoktorlar bebeğe zararı olabileceğini söylüyorlar ameliyatın , psikolojim okadar bozuldu ki anlatamam her an aynı sancı olcakmis gibi geliyo , kalan 4 ay nasıl gecicek hiç bilmiyorum sürekli ağlıyorum rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu , siz kaç haftalık hamileydiniz ogrendiginizde taş olduğunu
Ameliyat ne şekilde yapıldı genel anestezi mi, açık ameliyat mı?
Ben öğrendiğimde hamile olduğumu bile bilmiyordum. Ameliyata hazırlanıyordum ki reglim gecikince hamile oldugumu öğrendim. Şuanda 14. Haftamdayım ağrılarım oluyor saatler sürebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?