Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglk ocagı gercekten bu konuda onemlı. Ben de tanoz asısı yaptırmadım.Dogumda kullanılan aletler herhangı bır zarar gormemek ıcın yapılıyor ama benı saglık ocagından ne aradılar ne sordular.O hafta doktora gıtmıstım kendı doktorum yoktu,tetanoz asısı onerıldı dıye bı muhur vurulmus ama ben onu gormedım.Kendı doktorum da oldunmu dıye sormadı ben de yaptırmadım.39 haftalık hamıleyım ve bısı olucak dıye korkuyorum.Icımde bır tedırgınlık var.Yaptırmak ıstedım annem erken dogum sebebı olabılır yaptırma ben de yaptırmadım dedı ama artık bılmıyorum ne olaca.
yaşadığım ilde aile hekimliği uygulaması var.bi gün kapı çaldı,doktormuş gelen,bu evde hamile varmış kim o diyekayıt yaptırmam gerektiğini söyledi,3. ayın sonunda kayıt yaptırdım ordan da takip yapılıyor,2 tane aşı oldum.onun dışında herhangi bir sorun olduğu zaman telefonl ulaşıyorum ya da onlar arıyor kontrol zamanı geldiğinde...ben memnunum uygulamadan.
hem kendi doktoruna hem sağlık ocağına gitmek gerekli mi bilemiyorum.aşılar mantıklı.takip açısından sağlık ocağında beklemek falan çok yorucu.ben bir de idarecilik yapıyorum.her işimi özelde hallediyorum.vakit kaybından.bakalım ne olacak.:44:
kızlar ne olur cevap verin nerden hamile olduğumuzdan haberleri oluyor.