Hamilelikte sağlık ocağının önemi !!

ben ilk öğrendiğim haftadan bu yana sağlık ocağına da gidiyorum ama orda yapılan takipler rutin birde tetenos oldum 1.beş aylıkken 2. altı aylıkken bunun dışında bişey yok

Benim doktorum gereksiz bulduğu için tetanoz aşısını ben yaptırmadım, sağlıksız koşullarda yapılan doğumlar için gerekli dedi.

ben ilk öğrendiğim haftadan bu yana sağlık ocağına da gidiyorum ama orda yapılan takipler rutin birde tetenos oldum 1.beş aylıkken 2. altı aylıkken bunun dışında bişey yok

hımm anladım.Bende doktoruma sordum zaten bu ayın 15. de aşı olucam sonrasını bilmiyorum.:emir_bebek::nazar:

merhaba ben 21 haftalık gebeyim.beni sağlık ocağından 1 kere bile aramadılar. kayıt yapılacağınıda bilmiyordum dolayısıyla tetanos aşısıda olmadım doktorumda söylemedi.geçenlerde uğradım kan tahlili yaptırmak için burda yapılmıyor deyip beni geri çevirdiler gebe olduğumu söyledim üstelik..beni arayıp takip etmeleri gerekmezmi

merhaba ben 21 haftalık gebeyim.beni sağlık ocağından 1 kere bile aramadılar. kayıt yapılacağınıda bilmiyordum dolayısıyla tetanos aşısıda olmadım doktorumda söylemedi.geçenlerde uğradım kan tahlili yaptırmak için burda yapılmıyor deyip beni geri çevirdiler gebe olduğumu söyledim üstelik..beni arayıp takip etmeleri gerekmezmi

tetanoz aşısını yapamayan sağlık ocağı mı olur ya??

siz gebe olduğunuzu sağlık ocağına bildirdiniz mi?? ya da gebelik testını orada mı yaptırdınız? bu yollarla haberı olduysa ebenın ve drun sizi yönlendırmesı gerekirdi..

Back
X