M malikeee Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2015 148 47 48 28 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi malikeee #1 arkadaşlar hamilelikte sağlıklı beslenme nasıl olmalı, bildiklerimizi paylaşalım
M Melikali Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2016 3 1 1 46 28 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi malikeee #2 Karatay diyeti olarak bilinen saglikli beslenme onerilerini oneririm. Ben oyle yapiyorum.(5 haftalik hamileyim.) Insallah kucagimiza sagsalim alirsak emzirme doneminde de bu yoldan gitmek niyetindeyim.
Karatay diyeti olarak bilinen saglikli beslenme onerilerini oneririm. Ben oyle yapiyorum.(5 haftalik hamileyim.) Insallah kucagimiza sagsalim alirsak emzirme doneminde de bu yoldan gitmek niyetindeyim.
F Ferdil Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Şubat 2016 1 0 1 38 29 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi malikeee #3 Tebrikler ben de 5 haftalık hamileyim.süt ürünleri ve bol yeşillik tavsiye ederim...brokoli ve roka olmazsa olmaz
Tebrikler ben de 5 haftalık hamileyim.süt ürünleri ve bol yeşillik tavsiye ederim...brokoli ve roka olmazsa olmaz
E Ebrum72 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2016 36 14 3 27 28 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi malikeee #4 Abur cubur dan olabildigince uzak dur. Kizartmalardan ve cok yağlı etlerden de bol bol süt ve sut ürünleri tüket. Ayrica sebze ve meyve bol bol ye.
Abur cubur dan olabildigince uzak dur. Kizartmalardan ve cok yağlı etlerden de bol bol süt ve sut ürünleri tüket. Ayrica sebze ve meyve bol bol ye.