- 9 Ocak 2015
- 65
- 28
- 18
- 34
- Konu Sahibi elisamaysem
Merhaba kızlar ben yeni hamileyim gerçi daha keseyi görmedim ya neyse benim el ve ayağım uyusuo bu aralar sık olmaya başladı gece kolunu hissetmiyorum uyaninca bu bir sorunum u sizce ? ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben yeni hamileyim gerçi daha keseyi görmedim ya neyse benim el ve ayağım uyusuo bu aralar sık olmaya başladı gece kolunu hissetmiyorum uyaninca bu bir sorunum u sizce ? ?
arkadasim 3 ocakda adet olup 5 ocak da kan testimi yaptirdiniyi gunler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde byle bısey yasayanlar varmı acaba yardım edermsınız
Canım bariz ki kısa süreli bir gebelık başlangıcı geçirmesin lakin vücut dışarı atmış kisacasi hamile değilsin suan sonuçta adet gördün içinde parça kaldigi düşünürsen eğer bir hekime baş vurman lazım geçmiş olsumiyi gunler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde byle bısey yasayanlar varmı acaba yardım edermsınız
emin olamadım canım o yuzden yaptımarkadasim 3 ocakda adet olup 5 ocak da kan testimi yaptirdin
sebebp neydi ?
evet canım adet oldum kan testım de negatıf ama sureklı uyuyorum ve cok yorgunm bıde cok yemek yıyorum tam emın olamadım acaba gene mı kan testı yaptırsamCanım bariz ki kısa süreli bir gebelık başlangıcı geçirmesin lakin vücut dışarı atmış kisacasi hamile değilsin suan sonuçta adet gördün içinde parça kaldigi düşünürsen eğer bir hekime baş vurman lazım geçmiş olsum
Sürekli kan testi yapman hem maddi hemde psikolojik Kayip olcak canım uyku ve iştah arası psikolojik olabilir çok kafaya takti isen mutsuzluk hormonu halleri ama illa gene kan testi yapcam diyosun bida ki adet tarihini beklemen iyi olur rabim gönlüne göre versin insallahevet canım adet oldum kan testım de negatıf ama sureklı uyuyorum ve cok yorgunm bıde cok yemek yıyorum tam emın olamadım acaba gene mı kan testı yaptırsam
Çünkü bida ki adet tarihinde adetin gecikince testi yaparsın böylelikle kafamdaki sorular yok olmuş olur ama şuanki sadece canını sıkar akışına bırak stres yapmaoyle ama canım emın olmak ıstıyorum nedn bı dahakı adetımı beklsem daha ıyı olr ki
canım zaten benım 4 5 aralıkta adet olmam gerkıyordu ama 3 ocakta adet oldumÇünkü bida ki adet tarihinde adetin gecikince testi yaparsın böylelikle kafamdaki sorular yok olmuş olur ama şuanki sadece canını sıkar akışına bırak stres yapma
Canım benim bende diyorumki hamilelik bulgusu varmış lakin kanama oldu diyosun ve sonra yaptım negatif çıktı diyosun bende diyorumki sana düşük veya vücut tutunamadı olabilir en azından kalabilirsiniz onu görmüş oldun hem düşük yapana bebegin bir ayağı içerde derler zamana bırak eğer üstüne görmüş olsaydın negatif çıkmazdi oyüzden Şubat 4 bekle allah büyük belki ozaman kadar birseyler olurcanım zaten benım 4 5 aralıkta adet olmam gerkıyordu ama 3 ocakta adet oldum
Teşekür ederim saolun:)Magnezyum için muz yiyin geçmiş olsun
Canim bu ayda adet oldum 5 şubatta oldumCanım benim bende diyorumki hamilelik bulgusu varmış lakin kanama oldu diyosun ve sonra yaptım negatif çıktı diyosun bende diyorumki sana düşük veya vücut tutunamadı olabilir en azından kalabilirsiniz onu görmüş oldun hem düşük yapana bebegin bir ayağı içerde derler zamana bırak eğer üstüne görmüş olsaydın negatif çıkmazdi oyüzden Şubat 4 bekle allah büyük belki ozaman kadar birseyler olur