Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki doktorun ne dedi? Değerlerin malesef çok yüksek. Çünkü bendede çıktı hamilelik şekeri. Açlık sınır 92, tokluk sınır 1408 haftalık hamileyim Doktorum şekerimin yüksek olduğunu söyledi 222tokluk açlık 100 yükseliyo düşüyo sürekli nasıl sabit tutabilirim
Normalde sizi diyetisyene veya beslenme uzmanına yönlerdirmesi gerekti. Ve beslenme hakkında bilgiler verilmesi gerek. Ve hergün en az 4 defa ölçmeniz gerek. Kahvaltıdan önce ve ana öğünlerden 1 saat sonra.Evde dikkat et dedi diyet listesi vermedi ne kadar dikkat edersem ediyim yüksek nasıl düşürebilşrim bebeğime zararı ne
Her hastanede diyabet hemsiresi bulunuyor mutlaka gorusmenizi oneririm...ben insulin kullandim ve 7 kez olcum yaptim.doguma kadar hergun.bebegim saglikli fakat tatliyi cok sevdigim icin zor gecti..eksi elma yogurt sut badem en cok tukettigimdi ekmek pilav yasaktibenimde şeker aletim var sürekli ölçüyorum bi düşüyo bi yükseliyo şekeri bi tek meyvede tüketiyorum onada dikkat edicem kendiliğinden şekeri olan meyvelerin bi zararı olmadığını duymuştum demek ki yanlışmış fazla yürüyüş yapıyorum diyemem arada bir yapıyorum bu günlerdede ayağıma kramp girdi sol ayağım tutmuyor 3 gün olucak geçmedi geçerse düzenli yürüyecem
Evet cnm, lütfen dikkat et meyvelerede. Mesela zamanı diyil ama karpuz, üzüm, incir, muz gibi meyveler şekerli. Mesela cnm çok muz istiyorsa, yarım muzu sütle çırpıp içiyorum ara öğün olarak. Ceviz tüketebilirsin 4,5 adet günde hem bebeğe yararlı. Mesela yarım elmayı yoğurdun içine doğrayıp yiyodum ara öğün olarak. Yoğurt şekerini ani yükseltmiyor. Pirinç pilavı diyil bulgur pilavı yiyebilirsin. Makarnada beyaz undan diyil esmer undan yapılanı tercih et.benimde şeker aletim var sürekli ölçüyorum bi düşüyo bi yükseliyo şekeri bi tek meyvede tüketiyorum onada dikkat edicem kendiliğinden şekeri olan meyvelerin bi zararı olmadığını duymuştum demek ki yanlışmış fazla yürüyüş yapıyorum diyemem arada bir yapıyorum bu günlerdede ayağıma kramp girdi sol ayağım tutmuyor 3 gün olucak geçmedi geçerse düzenli yürüyecem
Allah bebeğinizi size bağışlasın. Acaba doğumdan sonra nasıldı şekeriniz? Ve bebeğiniz kaç kiloydu doğumda?Her hastanede diyabet hemsiresi bulunuyor mutlaka gorusmenizi oneririm...ben insulin kullandim ve 7 kez olcum yaptim.doguma kadar hergun.bebegim saglikli fakat tatliyi cok sevdigim icin zor gecti..eksi elma yogurt sut badem en cok tukettigimdi ekmek pilav yasakti
Evet başta bendede öyleydi, ani iniş çıkışlar oluyodu. Sakin ol herşey senin elinde, bol su iç. Sade Yoğurt yiyebilirsin, hazır meyve yoğurtları diyil. Aç kalma. Yani hazır gıdalardan kaçın. Doğumdan sonra geçicek diye düşün.Şimdi ölçtüm 94 şekerim çok ani yükseliyo çok ani düşüyo stres sıkıntı oluyo ister istemez
Kucuk miktar ve yogurtla yasak degilBurgul pilavdamı yasak
Amin cumlemizin.9 ay oldu hala yuksek. 160 en iyi hali kizimda 2.950 dogduAllah bebeğinizi size bağışlasın. Acaba doğumdan sonra nasıldı şekeriniz? Ve bebeğiniz kaç kiloydu doğumda?
Evet kilosu iyiymiş, doktor doğumda bizim bebeğin 3,5 kilo olur dedi. Peki şuan hala ölçüyor musun veya ilaç kullanıyomusun?Amin cumlemizin.9 ay oldu hala yuksek. 160 en iyi hali kizimda 2.950 dogdu