Bol bol yurumelisin canim daha cok minik bebek yolun uzun diyetisyen sart cunku bu tur gebeliklerde kacak yapamiyorsun hersey taneli saatli ...kacak olursa yukselme olur95 kiloyum 8 haftalığım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol yurumelisin canim daha cok minik bebek yolun uzun diyetisyen sart cunku bu tur gebeliklerde kacak yapamiyorsun hersey taneli saatli ...kacak olursa yukselme olur95 kiloyum 8 haftalığım![]()
AminSaol cnm inşallah, ne zorluklar yaşıyoruz. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Oturdugun yerde yapabilecegin bazi egzersizler var internetten bak esinde yardimci olsun ayagini kaldirmana bel fitigim var benim disklerimden birini kaybettim ama hareket etmek zorundasin yoksa dengelenmiyor sekerAyağıma kramp girdi geçmedi hala evin içinde yürümeye çalışıyorum oda zorla düşerim diye korkuyorum bi türlü geçmedi![]()
Evde yediğime dikkat ediyorum bu aralar normal şekerim 120yi geçmiyo arada yükseliş oluyo ney yükseltiyo ne yükseltmiyor onlara bakıyorum bebeğim için dikkat ediyorum ayagım iyileşti eskisi gibi değil süt ürünleri pek yemiyorum ondan galiba oluyomuş internetten baktım süt tükettim geçir yavaş yavaş sizinde faydanız oldu bana baya streslenmiştim kötü bir şey gibi insan alışınca normal geliyo kadınların bu telaşına diyilecek laf yok.Oturdugun yerde yapabilecegin bazi egzersizler var internetten bak esinde yardimci olsun ayagini kaldirmana bel fitigim var benim disklerimden birini kaybettim ama hareket etmek zorundasin yoksa dengelenmiyor seker
Hic Sorma Hamilelikte Herkes orasinin burasinin agrisindan sikayetci olur Ben ise sekerimden sikayetciydim.Hamilelik boyunca diyetimi dewam ettirdim.Cok sükür kizimda seker yok olmadi umarim ileriki zamandada seker hastasi olmaz.hamilelikte cikti benim sekerim ve sanirsam kalici olucak gibi diyet yapmama Rahmen 200 lerde.benim doktorumda aclik 100 alti olmasi gerekiyor dedi Ama olmuyordu.2 tane insülin ignesi verdi cesit olarak Ama Ikiside ne sekerimi düsürdü ne bi sey yapti.disardan Eve gelmiyordum yürümekten.o yagmurlarin altinda o rüzgarli havalarda hep disardaydim.hamileligimin 35 ile 37 hafta arasinda 1 bucuk Kilo alinca bebegim 38.haftada 4105 gr ile suni sanciyla bebegimi dogurdum.Avust cnm merhaba. Uzun zaman olmuş. Bebeğin dünyaya geldimi? Bugün benimde şekerim olması gerekenin üstünde çıktı. Açlık 114 doktorum 100 ün altında olması lazım dedi. Duruma göre insüline başlarız dedi henüz 4+2 haftalık hamileyim. Hamileliğim nasıl geçti?
Benimde şekerim şuanda diyet yapıyorun 114 ten 95 e düştü ama ilerleyen zamanlarda ne olucak bilmiyorum. Yükselme olursa banada insülin başlatıcak doktorunHic Sorma Hamilelikte Herkes orasinin burasinin agrisindan sikayetci olur Ben ise sekerimden sikayetciydim.Hamilelik boyunca diyetimi dewam ettirdim.Cok sükür kizimda seker yok olmadi umarim ileriki zamandada seker hastasi olmaz.hamilelikte cikti benim sekerim ve sanirsam kalici olucak gibi diyet yapmama Rahmen 200 lerde.benim doktorumda aclik 100 alti olmasi gerekiyor dedi Ama olmuyordu.2 tane insülin ignesi verdi cesit olarak Ama Ikiside ne sekerimi düsürdü ne bi sey yapti.disardan Eve gelmiyordum yürümekten.o yagmurlarin altinda o rüzgarli havalarda hep disardaydim.hamileligimin 35 ile 37 hafta arasinda 1 bucuk Kilo alinca bebegim 38.haftada 4105 gr ile suni sanciyla bebegimi dogurdum.
Ben ilk Hamile oldugumda 112 lerdeydi ama ilerleyen zaman da 300 -400 leri bulduBenimde şekerim şuanda diyet yapıyorun 114 ten 95 e düştü ama ilerleyen zamanlarda ne olucak bilmiyorum. Yükselme olursa banada insülin başlatıcak doktorun![]()
İnanmıyorum ya o kadar çıkıyo muBen ilk Hamile oldugumda 112 lerdeydi ama ilerleyen zaman da 300 -400 leri buldu
Bende öyle oldu Dikkat ettigim Halde.insüline basla Bence Bazen yükseldiginde enazindan düzenli Insulin vurunca Kendiliginden indirir.İnanmıyorum ya o kadar çıkıyo muo yüzdn doktorun ısrarla insüline başlayalım diyo
![]()