hamilelikte şeker?

ms_julia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
417
49
123
Konya
arkadaşlar şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıkmış doktor tekrar çağırdı pazartesi günü kontrolüm var
ama aklımda da bir sürü soru var :KK17:özellikle hamilelik şekeri olanların genellikle sezeryan doğum yaptığını duydum daha önce hamilelikte şeker sorunu yaşayan var mı aranızda acaba?
normal doğum mu yoksa sezeryan doğum mu yaptınız? :110:

arkadaşlar şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıkmış doktor tekrar çağırdı pazartesi günü kontrolüm var
ama aklımda da bir sürü soru var :KK17:özellikle hamilelik şekeri olanların genellikle sezeryan doğum yaptığını duydum daha önce hamilelikte şeker sorunu yaşayan var mı aranızda acaba?
normal doğum mu yoksa sezeryan doğum mu yaptınız? :110:
bnm ablamda yaptrdı şeker yuklemesı 2 sındede normal dogum yaptı bnce şekerle ilgsi yoktr sezeryann ama tabı şekerın yuksek olması düşündürücü

yüksek çıkmış doktor eşimi aramış kontrole çağırmış tekrar beni de korku sardı bir şey olur mu diye
inş birşey olmaz gt bakalım ne dıycek doktr şeker yuklemesınden snramı ogrendın şekerının yuksek oldgunu

Merhabalar
bende hamileyim ve bendede seker cikti korkma diyet yaptirirlar igne verirler. Banada bebegin buyuk dediler ve korku sardi beni ama 2 hafta icinde bebegim normal kg nu aldi ve bende 3 kg verdim
Allah yardincimiz olsun

Merhabalar
bende hamileyim ve bendede seker cikti korkma diyet yaptirirlar igne verirler. Banada bebegin buyuk dediler ve korku sardi beni ama 2 hafta icinde bebegim normal kg nu aldi ve bende 3 kg verdim
Allah yardincimiz olsun
Amin canım hayırlısı olsun
doktorun doğum şeklin hakkında birşey söyledi mi normal doguma bir manisi varmiymis şekerin ?

Amin canım hayırlısı olsun
doktorun doğum şeklin hakkında birşey söyledi mi normal doguma bir manisi varmiymis şekerin ?

Onuda sordum doktoruma ama bi manisi yok dedi bebegin kgsu normal oldugu surece hicbi engel yok dedi normal dogum icin bende cok istiyorum normal dogum cokta korkuyorum hayirlisi Insallah

Back
X