Hamilelikte şiddetli ve geçmeyen kabızlık?

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
80
28
26
Merhaba hanımlar 7 aylık gebeyim ama geçmeyen bir kabızlığım var çatlayacağım doktor dupholoc mu ne şekerli Şurup onu verdi onu bi içtim anca çıktım onda da azıcık yani ikinciye o da fayda etmedi 4 gün oldu bugün ne yapabilirim artık başından geçen varsa yardım edebilir mi?

Merhaba hanımlar 7 aylık gebeyim ama geçmeyen bir kabızlığım var çatlayacağım doktor dupholoc mu ne şekerli Şurup onu verdi onu bi içtim anca çıktım onda da azıcık yani ikinciye o da fayda etmedi 4 gün oldu bugün ne yapabilirim artık başından geçen varsa yardım edebilir mi?
Sağlıcakla kavuşun yavrunuza.Sabah aç karna mutlaka zeytinyağı için, akşamdan cam bir kavanoza gün kurusu kayısı ve kuru siyah erik koyun , üzerini geçecek kadar su koyup ağzını kapatın, sabah bu karışımdan da 1 bardak kadar için, üzerine tekrar su ekleyin, aklınıza geldikçe az az için gün içinde bi kaç gün böyle yapın, kabız yapan muz gibi yiyeceklerden yemeyin, su için bol bol, sulu yemekler yiyin, zeytinyağlı pırasa yiyin, bende olmuştum hatta artık basur gibi olmuştu kanama oldu bi kaç kez, bana da baska ilac verdiler de içmek istemedim bu soylediklerimle 2 gün sonra rahatladım

Bol su ve c vitaminli içecekler. Kendim hazirliyodum erik suları falan. Yoksa afedersin kolum kadar asla cikmiyodu.

Back
X