Hamilelikte sigara

Plnkvc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
49
31
3
35
16 haftalik hamileyim ve sigara iciyorum ama surekli vicdan azabi duyuyorum icerken dua ediyirum ama birakamiyorum benim durumumda olan varmidir ki

Bebegin nikotin krizine girerse görürsünüz dogumdan sonra. Onun tek yasam alanı anne karnı nasıl hala içersiniz. Onun saglıgı her seyden önce gelmeli. Direkt bebege geciyor.

Hamile mamile değilim ama seni anlıyorum arkadaşım. En azından azaltmaya çalışın direkt bırakma stresi de bırakmayı zorlaştırıyor kesinlikle. Ne kadar az o kadar iyi. Sakız falan çiğneyin ağzınız boş durmasın. Kesin ben de böyle olurum geleceğimi gördüm doktorunuza danıştınız mı?

valla bende hamileyim arkadaşım yeni ögrendim 6 hafta boyunca zaten hep içtim bilmeden paket paket bırakamam diyordum biranda 3-4 düşürdüm oda çekmiyordum bile içime duman agzıma gelir gelmez geri tükürüyor püskürüyordum sonra vicdan daha agır bastı ne yaparım dedim tek dala dürdüm onuda 3 defa çekip hemen söndürüyordum şimdi 4 gündür içmedim bi tane bile çevremde herkes içiyor can çekişiyorum ama yapmıyorum şuandada zor durumdayım elime aldım sigarayı tutuyorum ama yakmıyorum sende böyle dene zor çok zor farkındayım ben felaket zorlanıyorum ama onu düşündükçe kalp atışını duydugum anı hatırladıgım an elimden düşüyor çabalamamız lazım ;( zor olsada@Plnkvc

2. Hamileligim ayni dr gidiyorum oglumdada iciyodum ama daha az ozamn icme gunde 5i gecme diyodu suan bisey demiyo ben yanlis oldunu zaten biliyorum ve daha dunyaya getirmeden vicdan azabi duyuyorum ama vazgecemiyorum illeten

16 haftalik hamileyim ve sigara iciyorum ama surekli vicdan azabi duyuyorum icerken dua ediyirum ama birakamiyorum benim durumumda olan varmidir ki
Icerken bebeginin kanina direkt nikotin gectigini düsün. Bazi bebeklerin kalbi anne karninda aniden duruyor. Ki siz bir de nikotin aliyorsunuz bunu düsünün icerken

bende içiyordum günde 1 paket hamile olduğumu öğrendim 1 hafta kadar azalttım ama iyice vicdan azabı çektim ve tamamen bıraktım...canım halen istiyor ama direniyorum bebeğime yapamam deyip ağzıma çerez atıyorum...anlıyorum seni zor ama bebeğinin sağlığını düşün bırakmaya en azından azaltmaya çalış

29 yasindayim gunde 1 paket sigara icen bir kadindim ve hamile kaldigimi 5 haftalikken ogrendim ve ogrendigim anda son sigarami icip sigaraya veda ettim. suan 24. haftaya girdik ve ben agzima bir sigara bile surmedim. bazen canim cok istiyor ama icmemek bana inanilmaz bi grur veriyor. Elimde olmadab hamile ve sigara icen kadinlari kucumsuyorum. Artik oyle bir noktaya geldim ki ruyalarimda bile sigara icemiyorum tam icecekken bi sorun cikiyor ve ben sigara icemeden uyaniyorum. sigara enteresan birsey insan ozluyor ama bunun daha emzirme donemi var. bakalim neler olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…