• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte sigarayı bırakmak

maya11

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
39
12
8
Selamlar,
Sigarayı bıraktıktan sonra tuvalete çıkmakta sorun yaşadınız mı? Tuvalet rutinim tamamen değişti ve gereğinden fazla kilo almaya başladım şimdiden. Şişkinlik de rahatsız ediyor. İştah artmasını hamileliğe değil sigara içmememe bağlıyorum ben. Sizde durumlar nasıl?
Bitki çayı da içmek zararlı sanırım. Öneriniz var mı?? Varsa çok makbule geçer yani.

Bağırsak rahatlatıcı çayların hepsi söktürücü olduğundan bebeğe zarar verir sakın kullanmayın. Bence bol bol kayısı yiyin yada kaynatıp suyunu için. Bende ilk 3 ay 7 kilo aldım :)

Kayısıyı deneyeyim evet aklımdaydı o da. suyunu içmek aklıma gelmemişti, teşekkür ederim. :) bulantım başladı bir de bakalım içebilecek miyim.

Selamlar,
Sigarayı bıraktıktan sonra tuvalete çıkmakta sorun yaşadınız mı? Tuvalet rutinim tamamen değişti ve gereğinden fazla kilo almaya başladım şimdiden. Şişkinlik de rahatsız ediyor. İştah artmasını hamileliğe değil sigara içmememe bağlıyorum ben. Sizde durumlar nasıl?
Bitki çayı da içmek zararlı sanırım. Öneriniz var mı?? Varsa çok makbule geçer yani.

Nasıl bıraktınız? Ben doktora gittikten sonra kesinleşsin bırakacağım da strese girmekten inanılmaz korkuyorum. Bi de millet felaket tellalı gibi gezdikçe geriliyorum.

Sigarayla alakası yok bence öğrendiğim an bıçak gibi kestim attım hiç içmiyorum hatta 2 kilo vermişim bile kafamızdan silmeniz gerek sigarayı

Ben yaklaşık 7 yıldır içiyordum; öğrendiğim gün direkt bıraktım. 7 buçuk aydır içmiyorum 18 kilo aldım hamileliğimde.
Ama kabızlık hamilelikte ilk aylarda oluyor yani sigara içmediğim için olduğunu düşünmedim hiç. Bol su, günde mutlaka 1-2 porsiyon taze meyve. İlk başlarda 3-4 günde bir çıkardım tuvalete; 4. günde artık sabah aç karna zeytinyağı içiyordum iyi geliyordu. Maalesef bi süre böyle devam edecek. Bitki çayı çok tavsiye etmiyorlar gebelikte.

Back
X