- 9 Temmuz 2025
- 27
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi gencbiranne1
-
Benimde Hpv geçmişim var 2019 da olmuştum 4 lü aşı olmuştum yıllardır hiç çıkartmadım eşim aşısız onda da şükğr hiç çıkmadı şu an 33 haftalık hamileyim sadece bi tane sanki var gibi emin olamadım doğumu etkiliyor deniyor ben profesor bir doktora gidiyorum bana vajina içerisinde eğer siğil yoksa normal doğum yapabilecegimi söyledi yani senin de kafana meteor düşmesi gibi bir şey dedi ama ben risk almak istemediğim için sezeryan olmak istiyorum bence sen de riske alma ve sezaryen ol yoksa şu an mesela benim bebeğim normal doğum pozisyonunda ve şunu da söyleyeyim 2019’da çıktığında yaktımıştık altı ve 11 tipleri idi yani siğil yapan düşük tiplerdi diploma falan yapmamışlardı yaşım küçük olduğu için şu anda zaten daha 24 yaşındayım ve ben yıllardır hiç test ve simire de vermedim hiç zil çıkartmadığım için aşılı olduğum için şu an hiçbir şeyde yapılamıyor artık doğumdan sonra test ve simire vereceğim inşallah temiz çıkar dua et bana umarım sende de riskli tipler çıkmaz19 haftalığım dün farkettim ne zamandır var bilmiyorum minik et beni gibi normal doğum yapmak istiyordum şimdi çok moralim bozuldu üzüldüm büyük ihtimalle yapmazlar sezeryan olur bide korkuyorum kanser falan olur muyum çok canım sıkıldı çok
Benimde doktorum aynı seyleri söyledi makata yakın olduğu için normal doğum olabilir ama artarsa yapamayız dedi doğumdan sonra smear ve hpv vericem inşallah sağ salim sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız bu illettende kurtuluruzBenimde Hpv geçmişim var 2019 da olmuştum 4 lü aşı olmuştum yıllardır hiç çıkartmadım eşim aşısız onda da şükğr hiç çıkmadı şu an 33 haftalık hamileyim sadece bi tane sanki var gibi emin olamadım doğumu etkiliyor deniyor ben profesor bir doktora gidiyorum bana vajina içerisinde eğer siğil yoksa normal doğum yapabilecegimi söyledi yani senin de kafana meteor düşmesi gibi bir şey dedi ama ben risk almak istemediğim için sezeryan olmak istiyorum bence sen de riske alma ve sezaryen ol yoksa şu an mesela benim bebeğim normal doğum pozisyonunda ve şunu da söyleyeyim 2019’da çıktığında yaktımıştık altı ve 11 tipleri idi yani siğil yapan düşük tiplerdi diploma falan yapmamışlardı yaşım küçük olduğu için şu anda zaten daha 24 yaşındayım ve ben yıllardır hiç test ve simire de vermedim hiç zil çıkartmadığım için aşılı olduğum için şu an hiçbir şeyde yapılamıyor artık doğumdan sonra test ve simire vereceğim inşallah temiz çıkar dua et bana umarım sende de riskli tipler çıkmaz
Amin inşallah canım hatta inşallah negatifzdir ben psikolojim çok bozulmuştu 2.03 ay önce hatta beş yıldır hiç test vermedim ya pozitifse ya işte kanser yapan torse vesaire gibisinden çok korkmuştum ama doktorum benim içimi çok rahatlattı o zaman doçent doktora gitmiştim profesöre de gittim hepsi bana şunu söyledi yaşın çok genç 24 yaşındasın 19 yaşında geçirmişsin 611 16 18 tiplerinden koruyan aşılısın üç doz ve şunu da söyledi yıllarca boyu kadar çocuğu olup yıllarca bununla yaşayan ve fark etmeyen o kadar çok kadın var ki aşısız bir şekilde dedi hani sen en azından aşılısın ve farkındasın yani içime su Serp bu oldu yani o yüzden pek şu an takmamaya çalışıyorum hatta takmıyorum inşallah da ondan sonra negatifi görürüz eşiniz aşılı mıBenimde doktorum aynı seyleri söyledi makata yakın olduğu için normal doğum olabilir ama artarsa yapamayız dedi doğumdan sonra smear ve hpv vericem inşallah sağ salim sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız bu illettende kurtuluruz
İkimizde aşılı değiliz ben 25 yaşındayım daha 8 aylık evliyim benimde moralim çok bozuk korkuyorum kanser olmaktan artar çoğalır yayılır diyeAmin inşallah canım hatta inşallah negatifzdir ben psikolojim çok bozulmuştu 2.03 ay önce hatta beş yıldır hiç test vermedim ya pozitifse ya işte kanser yapan torse vesaire gibisinden çok korkmuştum ama doktorum benim içimi çok rahatlattı o zaman doçent doktora gitmiştim profesöre de gittim hepsi bana şunu söyledi yaşın çok genç 24 yaşındasın 19 yaşında geçirmişsin 611 16 18 tiplerinden koruyan aşılısın üç doz ve şunu da söyledi yıllarca boyu kadar çocuğu olup yıllarca bununla yaşayan ve fark etmeyen o kadar çok kadın var ki aşısız bir şekilde dedi hani sen en azından aşılısın ve farkındasın yani içime su Serp bu oldu yani o yüzden pek şu an takmamaya çalışıyorum hatta takmıyorum inşallah da ondan sonra negatifi görürüz eşiniz aşılı mı
Acaba kimde vardı öncesinde korkma kalbini ferah tutİkimizde aşılı değiliz ben 25 yaşındayım daha 8 aylık evliyim benimde moralim çok bozuk korkuyorum kanser olmaktan artar çoğalır yayılır diye
Bilmiyorum canımAcaba kimde vardı öncesinde korkma kalbini ferah tut
Ben mesela eşimden eminim eşim de yoktu yani eşimi de şu an çok şükür bir sıkıntı yok ama ben de varsa artık ona geçmiştir çünkü ben bekarken mikrop kapmıştım hiç kötüyü düşünme yani beni aldattı mı vs diye bulaşıyor sadece cinsel yol değil çünküBilmiyorum canım
Yani ondan siğil falan yok zaten ama bende çıktığı için ona da bulaşmıştır bide cinsellik yaşanmamalıymış galiba siğil varkenBen mesela eşimden eminim eşim de yoktu yani eşimi de şu an çok şükür bir sıkıntı yok ama ben de varsa artık ona geçmiştir çünkü ben bekarken mikrop kapmıştım hiç kötüyü düşünme yani beni aldattı mı vs diye bulaşıyor sadece cinsel yol değil çünkü
Evet cinsellik yaşanmaması deniyor ama bizde yaşıyoruz yani benim eşim de çok şükür hiç çıkmadı sıkıntı yok hani biz evlendiğimizden beri zaten yoktu bende çünkü ben bekarken geçirmiştim şu an eşinde bir sıkıntı yoksa korkma benceYani ondan siğil falan yok zaten ama bende çıktığı için ona da bulaşmıştır bide cinsellik yaşanmamalıymış galiba siğil varken
Saol canımEvet cinsellik yaşanmaması deniyor ama bizde yaşıyoruz yani benim eşim de çok şükür hiç çıkmadı sıkıntı yok hani biz evlendiğimizden beri zaten yoktu bende çünkü ben bekarken geçirmiştim şu an eşinde bir sıkıntı yoksa korkma bence
Şuan var mı sende peki siğilEvet cinsellik yaşanmaması deniyor ama bizde yaşıyoruz yani benim eşim de çok şükür hiç çıkmadı sıkıntı yok hani biz evlendiğimizden beri zaten yoktu bende çünkü ben bekarken geçirmiştim şu an eşinde bir sıkıntı yoksa korkma bence
Vallahi şu an baktığım zaman kenarlarda falan filan yok ama sanki üst orta klitoris kısmında beyaz minik bir @ parçası var gibi önü çok küçük ama beyaz renk ama önceki geçirdiğim sihirler gibi durmuyor belki hamilelikten oluşan bir parçadır diye düşünüyorum henüz doktora göstermedim kontrolde iken doktora göstereceğim amaŞuan var mı sende peki siğil
Anladım canım değildir inşallahVallahi şu an baktığım zaman kenarlarda falan filan yok ama sanki üst orta klitoris kısmında beyaz minik bir @ parçası var gibi önü çok küçük ama beyaz renk ama önceki geçirdiğim sihirler gibi durmuyor belki hamilelikten oluşan bir parçadır diye düşünüyorum henüz doktora göstermedim kontrolde iken doktora göstereceğim ama
İnşakkah sendeki de çoğalmazAnladım canım değildir inşallah
İnşallahİnşakkah sendeki de çoğalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?