Hamilelikte sık idrara cikma erken dogum ?

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
Meraba kizlar ekim ayinda 33 haftalik doğum yaptim allaha skur 12 gun kuvezde kaldi bebegim sonra bi sorun olmadi suanda 8 aylik ama ben 19 haftalik tekrar hamileyim istemeyerek oldu.
Her neyse kizlar oglumda son zamanlarda idrara cikmam cok cogalmisti tutamaz olmustum idrarimi hatta dogum yaptigm gun koydeydik tuvalete gtmem gerek deyip duruyodum tarladaydik sobra eve gidince suyum patladi smdide surekli idrara ckmadan duramiyorum gunumun yarisi tuvalette geciyo resmen her 3 5 dk bi gidiyorum diyebilirim.
Ozmanda oyle olmustu acaba erken dogum riskimi?
Birde oglumda 16 haftadan snra hareket hissetmeye baslamistim 19 hafta oldum bunda hala hc bisey hissetmedim

Merhaba cnm seninki buyuk ihtimal enfeksiyon olabilir ben ilk hamileligimde ayni senin gibi olmustum sık sık idrara cikiyodum sonra 23 haftalik oldum siddet li agriyla hastaneye gittim enfeksiyon bobreklerime gecmisti az kalsin gitmeseydim agri rahime vuracakmis ozaman da dogum baslardi dedi doktorum sana tavsiyem bol bol su ic dinlen bide en kisa zamanda doktoruna git uzun oldu kusura bakma:KK66:)))

Merhaba cnm seninki buyuk ihtimal enfeksiyon olabilir ben ilk hamileligimde ayni senin gibi olmustum sık sık idrara cikiyodum sonra 23 haftalik oldum siddet li agriyla hastaneye gittim enfeksiyon bobreklerime gecmisti az kalsin gitmeseydim agri rahime vuracakmis ozaman da dogum baslardi dedi doktorum sana tavsiyem bol bol su ic dinlen bide en kisa zamanda doktoruna git uzun oldu kusura bakma:KK66:)))

Blmiyrm cnm idrar testi yapiliyo ayda ama bisi ckmadi cksa sylerdi sanrm doktor .
Hayirlisi kontrlm yaklasio cnm ama syledimde norml diolar oglumdada hersey normldi carsmba doktra gttim hrsy normal.ddi pazar dogurdum :))

Blmiyrm cnm idrar testi yapiliyo ayda ama bisi ckmadi cksa sylerdi sanrm doktor .
Hayirlisi kontrlm yaklasio cnm ama syledimde norml diolar oglumdada hersey normldi carsmba doktra gttim hrsy normal.ddi pazar dogurdum :))
Canim sakin ihmal etme ALLAH korusun bisey falan olur is isten gecmis olur gerekirse baska doktorlara git...

X