6+4 gebelikte çok sık büyük tuvalet ihticı

Büyük tuvaletten bahsediyoruz demiii😂 idrara alıstım ona zaten sık gidiyorum da ben büyük tuvaletimin (kaka afedersiniz) çok aşırı olduğunu düşünüyorum
Mrb cnm bsy sorcktm benm bu kc gun bulantim oldu smdi fazla degl idrarda cok cikrdm suan sanki daha az cikiyorum bu nirmalmi biraz korktum 🥲

Birşey olmuyor merak etme, geneli idrar da büyük tuvalette eklenir normalde birse gebelikte üç oluyor, dua et kabız olma😂😂 ben üç basur memesiyle finale doğru yaklaşıyorum, ilk dogumdanda vardı bundan da eklendi, doğumdan sonra bakicam.bi çaresine 😂😂
cnm ilkbeta degerinizi kacla ogrendiniz

cnm ilkbeta degerinizi kacla ogrendiniz
Ben hiçbi gebeligimde beta takibi yapmadım ya, reglim.gecti test yaptım pozitif çıktı randevu alıp doktora gittim
Betanin kaç çıktığı değil önemli olan, 5ten sonrasi beş buçuk bile olsa pozitif olur, önemli olan düzenli artış olması

Bu adamlara da eğlence çıktı 😂😂 benim ki de ayaklansam.wc.mi diye soruyor, bı yudum birşey içsem oo wc. nöbeti geliyor diyor 🤦🏻‍♀️
Yahu penguen gibi yürüyorum zaten 🤣çişim de pat die geliyor yataktan fıçı gibi yuvarlanıp penguen gibi yürüyüp koşmaya çalışınca adam kahkaha krizine giriyor 🤣🤣

Yahu penguen gibi yürüyorum zaten 🤣çişim de pat die geliyor yataktan fıçı gibi yuvarlanıp penguen gibi yürüyüp koşmaya çalışınca adam kahkaha krizine giriyor 🤣🤣
Amaannn aynı aynı kalkmaya çalışırken de ona donuksem tutunup destek alıyorum vinç muamelesi görüyorum diyor, hop bı yuvarlanmaca bikac saniye dinlenip sonra çise kosmaca 😏😂

Ben hiçbi gebeligimde beta takibi yapmadım ya, reglim.gecti test yaptım pozitif çıktı randevu alıp doktora gittim
Betanin kaç çıktığı değil önemli olan, 5ten sonrasi beş buçuk bile olsa pozitif olur, önemli olan düzenli artış olması
adet gecikti doktora gittm ultrasonla bakti kese gibi brsey goruyorm kan ver emin olalim dedi snra gebelik var 3 hafta sonra gel saglikli olup olmadigina bakalm dedi benim beta 4 bin olunca aceba skntimi var dedm korktum acikcasi🥲🥲🥲

adet gecikti doktora gittm ultrasonla bakti kese gibi brsey goruyorm kan ver emin olalim dedi snra gebelik var 3 hafta sonra gel saglikli olup olmadigina bakalm dedi benim beta 4 bin olunca aceba skntimi var dedm korktum acikcasi🥲🥲🥲
Üç bin civarında karından gorunmeye başlar kese, tık diye üç binde oluşacak diye bı durum yok, oluşsa da çok çok minik olur yine sonraki haftalara gün verir, çok sıkıntı yapma verdiği süre gayet iyi, bebisini de görürsün inşallah sonraki kontrolde

Üç bin civarında karından gorunmeye başlar kese, tık diye üç binde oluşacak diye bı durum yok, oluşsa da çok çok minik olur yine sonraki haftalara gün verir, çok sıkıntı yapma verdiği süre gayet iyi, bebisini de görürsün inşallah sonraki kontrolde
Çarsamba gunu gidecem insallah sorunsuz bir sekilde kalp atisinida duyarim

Back
X