Hamilelikte sıkıntı stress, başa çıkma yolları bebege zararı

mad_sad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
1.047
5
66
İstanbul
hepimizin hayatında stres öyle yada böyle bir şekilde var, ama her anne adayı bu stresi görmezden gelmeyi beceremiyor, bende bu gruptayım, stresle başa çıkmadıgım zamanlar oluyor bebeğime zararı olucak diye ödüm kopuyor, benim gibi sıkıntı yaşayan hamileler varsa lütfen yardımlaşalimi, birbirimize ışık olalım.

Ben de onlardan biriyim sanırım.
Hamileliğimin ilk zamanları sağlık sıkıntıları nedeniyle çok zor geçti, öldüm sandım, sinirlerim altüst oldu.
Şimdi daha iyiyim ama bazı şeylere acayip sinirleniyorum, stres hat safhada.
Mümkün olduğunca bebeğimi düşünüp sakinleştiriyorum kendimi, düşünmemeye çalışıyorum beni strese sokan şeyleri, işe de yarıyor.

ben de çok sinirliyim bazen en ufak bi şeyi büyütebiliyorum. aslında hayatta hiç bi şeyin kıymeti yok anlık fevri hareketler kalıcı zararlar verebilir. belki biz kendimizi sakinleştirdiğimizi düşünebiliriz ama kesinlikle biraz genetik biraz çevresel faktörler bebeği etkiliyor. oğlum da (4 yaşında) çok sinirli. onu öle görünce çok üzülüyorum şimdi için değil ileride bunun kendine ve yaşam kalitesine zarar vericeği için.onun için relaxxxx anneler....eller havaya modu yani..:64:

Back
X