Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalık gebeyim aşırı migde bulantısı dermansızlık baş agrısı göz kararması baş dönmesi bu ne zaman gecicek dayanamıyorum prilam hap kullanıyorum faydasız cok kötüyüm cok
5 haftalık gebeyim aşırı migde bulantısı dermansızlık baş agrısı göz kararması baş dönmesi bu ne zaman gecicek dayanamıyorum prilam hap kullanıyorum faydasız cok kötüyüm cok
Merhaba bende yaklaşık 6 haftalık hamileyim bi kaç gün mide bulantısı baş dönmesi oldu geçti sonra yine bi kaç gün mide yanması oldu şuan işe sadece halsizlik sık uyuma isteği var acaba kötü bişey mi oldu normal mi bu kadar çabuk bitmesi herşeyin