Hamilelikte sıkıntı

Rabisimm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
39
3
1
29
5 haftalık gebeyim aşırı migde bulantısı dermansızlık baş agrısı göz kararması baş dönmesi bu ne zaman gecicek dayanamıyorum prilam hap kullanıyorum faydasız cok kötüyüm cok

Genelde 3 ay sürüyor sonra rahatlıyorsun, bazılarının daha uzun sürüyor belli olmuyor yani

5 haftalık gebeyim aşırı migde bulantısı dermansızlık baş agrısı göz kararması baş dönmesi bu ne zaman gecicek dayanamıyorum prilam hap kullanıyorum faydasız cok kötüyüm cok
Allah kolaylik versin ben de 5. Haftadan beri bas donmesi haric ayniym ama yattigim yerdrn aniden kalkarsam dönuyo.Mytfaga giremiyorum

Ayrica uykuya doyamiyorum biraksalar hep yatarim bulantiyi en az yasadigim an uyurkenki halim.

Merhaba bende yaklaşık 6 haftalık hamileyim bi kaç gün mide bulantısı baş dönmesi oldu geçti sonra yine bi kaç gün mide yanması oldu şuan işe sadece halsizlik sık uyuma isteği var acaba kötü bişey mi oldu normal mi bu kadar çabuk bitmesi herşeyin

Back
X