Hamilelikte Sindirim Problemi :((

HEYECANLIYIM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
1.482
2.792
133
35
Merhaba Arkadaşlar,:KK54:

Forumu inceledim ama göremedim böyle bir konu.:mad: Hamileliğimin başından bu yana sindirim problemi yaşıyorum özellikle 5. aydan sonra demir ilacını almam ile birlikte şikayetlerim iyice arttı :skandal:ne yapacağımı bilemiyorum çok sıvı tüketiyorum :eğlence:günlük yürüyüş yapıyorum :spor: yemek yemeye korkar oldum :kk77: sürekli şişkinlik oluyor o da fazlasıyla rahatsız ediyor tartı da sürekli değişken çıkıyorum :kızgın: ne yapmalıyım bilemedim açıkçası.o_O

Sizin de böyle şikayetleriniz var mı? :KK57:
Bu konu da neler yapıyorsunuz? :110:
Yardımcı olursanız çok sevinirim.:cry:

Şimdiden teşekkür ediyorum .:KK9:

bana armut ye dedıler bır ıse yaramadı taze kayısı yı kesfettim her aksam 3 tane yıyorum ıyı gelıyo.Birde doktorum duphalac surup vermişti cok zor durumda kalınca onu ıcıyorum yatmadan

Dr, bana magnezyum takviyesi başlayınca kendime gelmiştim. Demir hapı kabız yapiyoe,magnezyum da ishal..ikisi birlikte ise dengeliyor bende:) Son ay kesecekmisim magnezyumun,bilmem ne olacak halim.. Bundan önce de aç karnına suda bekletilmiş kuru kayısı ve gün içinde yariyordu. Armutu da öneriyorlar.. muz ise ishalseniz, normale çeker,kabizsaniz artırabilir.İsler dengeye oturunca normali teşvik eden bı meyve.. Makarnayı kepekli yiyin,bol su için,çok abur cubur yememeye çalışın.. kolay gelsin..

Dr, bana magnezyum takviyesi başlayınca kendime gelmiştim. Demir hapı kabız yapiyoe,magnezyum da ishal..ikisi birlikte ise dengeliyor bende:) Son ay kesecekmisim magnezyumun,bilmem ne olacak halim.. Bundan önce de aç karnına suda bekletilmiş kuru kayısı ve gün içinde yariyordu. Armutu da öneriyorlar.. muz ise ishalseniz, normale çeker,kabizsaniz artırabilir.İsler dengeye oturunca normali teşvik eden bı meyve.. Makarnayı kepekli yiyin,bol su için,çok abur cubur yememeye çalışın.. kolay gelsin..

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ben de vitamin balık yağı ve demir hapı kullanıyorum şu anda magnezyum vermedi bana ama bakalım inşallah çözülür sıkıntılaar:KK43:

Back
X