Hamilelikte şişkinlik ve hazimsizlik

Pinarsudden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
152
50
48
40
29 haftalık hamileyim. Korkunç siskinligim ve hazımsızlığım var. Benim gibi sıkıntı çeken var mı. Nefes alamıyorum nerdeyse. Ağlayacağım artık şişkinlikten.

29 haftalık hamileyim. Korkunç siskinligim ve hazımsızlığım var. Benim gibi sıkıntı çeken var mı. Nefes alamıyorum nerdeyse. Ağlayacağım artık şişkinlikten.

Sık ve az az yemeye çalışın. Bende süt ürünleri aşırı şişkinlik yapıyor ve rahatsız ediyor. Özellikle akşam saatleri tüketmemeye çalışıyorum. Günde 1 tane sade maden suyu içebilirsiniz. Kabızlık çekiyorsanız lifli şeyler tüketmeye çalışın

Kabızlık çekmiyorum. Sütü yoğurdu kestim uzun zamandır tuketmiyorum.doktora sordum probiyotik önerdi şimdi eşim onu almaya gitti. Bu kadar kötü olacagimi dusunmemistim

Aah olmaz mi ah ben de ne cektim .Ama doktora gitsenjz hafifletecek seyler verebilir belki.Ayrica yemekleri az az ara ara yiyin bi anda yuklenmeyin.Yemrkten sonra yuruyus cok iyi geliyor.

Probiyotik içeren bir ilaç aldık. Maalesef eve varisimiz çok geç ayrıca hava korkunç sıcak burada çok yürüyüş yapma şansım olmuyor açıkçası. Az yiyorum ama o bile şişkinlik yapiyor

Back
X