Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla ben 3 aylık başladı ayak bacak şişmesi evdeyken o kadar iş yapıyorum dışarı çıkıyorum hiç birşey yok ama iş yerinde sürekli oturduğum için şişyor ayaklarım davul gibi oluyor bilek falan yok yani o derece kışın nasıl ayakkabı giycem bilmiyorum
tuz kullanımına dikkat et uzun süre ayakta veya aynı pozisyonda kalma dinlenirken ayaklarını kalp seviyesinin üstüne kaldır uzan mesela koltuğa kenar kısımlarına ayaklarını koy ben yaslandığımız yere çıkarıyorum :)
eve gidince ne çok soğuk ne çok sıcak normal ısıda su ile yukardan aşağı su tut ayaklarına.şişlik yaşayanlar için soda içmeyide önermiyorlar.
naparsın 37 numara ayaklıydım 39 numara terlik küçük geliyo inan travesti ayakları gibi ayaklarım oldu.sabah iyi akşam balon oluyolar :)
mrb kızlar aranıza yeni katıldım. bende 26 haftalık hamileyim son bir kaç gündür benimde ayaklarımda şişme başladı.. doktorum tuzludan ve hamur işlerinden uzak dur bacaklarını uzatıp istirahat et dedi. hamilelikte normalmiş endişelenecek bi durum yok bence...
havalar çok sıcak olduğu için malesef ellerde ve ayaklarda şişmeler oluyor. bol bol su içmek, ayaklarının altına bişey koyup uzanmak iyi geliyor.bir de sürekli hareketsiz kalmamak lazım, yürüyüş yapmak gerekiyor.