Hamilelikte sivilce

Morenam

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
455
356
18
36
kızlar meraba :)

ben 10+3 oldum. ama oltrasona göre 11+0. hamile olmadan önce yanaklarımda sivilce olurdu. hamile kalınca temizlendi yüzüm.
ancak son 3 gündür değişik içi yağ toplamayan sivilceler çıktı. canım sıkıldı acaba ceviz yediğim için mi.
böyle durum yaşayan var mı aranızda

Bende de sivilce oldu..9 veya 10 hafta başında oluşmaya başladılar sanırım.. hormonlardan oluyor, sanırım zamanla geçecekler.

Bi kaç haftaya kalmaz geçer canım, hemen herkeste oluyo.

ben de cok kotu durumdayim her yerimi sivilce basti hele alnimda bir tane bosluk yok bide sivilce gibi degil isilik gibi fisir fisir nasil gececk utancimdan sokaga cikamiyorum
Ben ergenlik sivilcesi nedir bilmezdim hamilelikte çıktı ama ikinci 3 aya girince çoğu şey geçiyo sabret canım.

Hic dert etmeyin. Bi arkafasiminda sivilce dolmustu yuzu geebeyken. Dogum yapti. Baya bi gecmis. Hamileliginizin keyfini surun cevizinizide yiyin. Sivilce cikicak diye dusunmeyin

kusura bakmayın kızlar migrenim çıktı bayağıdır bakamadım internete
Bende de sivilce oldu..9 veya 10 hafta başında oluşmaya başladılar sanırım.. hormonlardan oluyor, sanırım zamanla geçecekler.
inşallah canım biraz geçit gibi.

Bi kaç haftaya kalmaz geçer canım, hemen herkeste oluyo.

haklısın biraz azaldı gibi canım. 11. haftaya girdim

Hic dert etmeyin. Bi arkafasiminda sivilce dolmustu yuzu geebeyken. Dogum yapti. Baya bi gecmis. Hamileliginizin keyfini surun cevizinizide yiyin. Sivilce cikicak diye dusunmeyin

son bi aydır doğru cevizi her gün yemeğe çalışıyorum. bende o sebep oldu diye düşünmedim değil ama sağlıklı bebişler için katlanıcaz buna da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…