Susam-cik Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2016 557 295 18 23 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Susam-cik #1 Belki baslik vardir ,aradim ama bulamadim. Dun aksam basladi gecmedi. Normalde ani bicak gibi girer gecerdi ,ama bu kaldi bu sefer.var mi bu durumu yasayan aramizda?
Belki baslik vardir ,aradim ama bulamadim. Dun aksam basladi gecmedi. Normalde ani bicak gibi girer gecerdi ,ama bu kaldi bu sefer.var mi bu durumu yasayan aramizda?
karlarprensi varlığı var edene hamdolsun ... Kayıtlı Üye 10 Şubat 2015 2.985 1.864 133 25 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Susam-cik #2 olabilir normal sorun yok... artarsa doktoRA GIDIN...
makdemir Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2014 360 266 103 25 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Susam-cik #3 Normal canım rahim kasların geriliyor rahmin büyüyor korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama istersen doktoruna danış için rahatlar :)
Normal canım rahim kasların geriliyor rahmin büyüyor korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama istersen doktoruna danış için rahatlar :)
tutikom Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2016 106 147 18 46 26 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Susam-cik #4 makdemir .!.: Normal canım rahim kasların geriliyor rahmin büyüyor korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama istersen doktoruna danış için rahatlar :) Genişletmek için tıkla... Bendede özellikle yokuş aşağı yürüdüğüm durumlarda daha fazla oluyor, sanki bir damar çekiliyor, olabildiğince ağır ağır yürümeye çalışyorum
makdemir .!.: Normal canım rahim kasların geriliyor rahmin büyüyor korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama istersen doktoruna danış için rahatlar :) Genişletmek için tıkla... Bendede özellikle yokuş aşağı yürüdüğüm durumlarda daha fazla oluyor, sanki bir damar çekiliyor, olabildiğince ağır ağır yürümeye çalışyorum
makdemir Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2014 360 266 103 26 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Susam-cik #5 tutikom .!.: Bendede özellikle yokuş aşağı yürüdüğüm durumlarda daha fazla oluyor, sanki bir damar çekiliyor, olabildiğince ağır ağır yürümeye çalışyorum Genişletmek için tıkla... 12.aya kadar dikkatli olmakta fayda var zaten canım sık dişini sonra rahatlayacaksın emin ol bide son ay sıkıntılı geçiyor o kadar :)
tutikom .!.: Bendede özellikle yokuş aşağı yürüdüğüm durumlarda daha fazla oluyor, sanki bir damar çekiliyor, olabildiğince ağır ağır yürümeye çalışyorum Genişletmek için tıkla... 12.aya kadar dikkatli olmakta fayda var zaten canım sık dişini sonra rahatlayacaksın emin ol bide son ay sıkıntılı geçiyor o kadar :)