- 9 Temmuz 2017
- 407
- 174
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yasammasal
-
Bende 33.haftadayim ve 3 haftadir kilom.ayn8 umarim doguma kadsrda ayni kalir bebisim.alir sadece kilouu:)Son haftalar daha fazla kilo alirsin diyolar ama ben hc öyle dusunmuyorum bende 37 haftalik hamileyim 49la hamile kaldim suan 64 kiloyum 34 ten sonra kilo alimi durdu yavasladi gibi bisey hic artis olmadi ama bebegim aliyo tabikide benimdee bebegim erkek bendede sadece gobek oldu
Bende en fazla kiloyu 20-30 arasi aldkm maalesef 37.haftamdayim.toplamda 15 kilo aldim bebegim simdiden 3600:)
Bebeğinizi güle güle büyütün. Az kilo almayı nasıl başardınız? Hamileyken bulantılardan kilo verdiniz mi? Bebeğiniz kaç kilo doğdu?ben 54 kgla hamile kaldım 58le dogum yaptım 37.haftada. bu aldıgım 4 kıloyuda açıkcası 7.ve 8.ayda aldım en cok kılo alınan aylar o zaman dıye bılıyorum. son ayı zaten tamamlamadık erken geldı ancak genede son ay kılo cok alınmıyor yanı cocuk haftada 200 alacaksa sen o hafta yarım kılo alsan kendıne bırsey almamıs olursun :)hastaneden eve geldıgımde 54 kıloydum 3 gun sonra 51e ındım . son ay cok kılo almama calısırsan dogumda rahat olur 2 canlıyım 2 kısılık yemek yemelıyım demezsen almazsın :)
Ben 8 kilo aldimBebeğinizi güle güle büyütün. Az kilo almayı nasıl başardınız? Hamileyken bulantılardan kilo verdiniz mi? Bebeğiniz kaç kilo doğdu?
Bebeğinizi güle güle büyütün. Az kilo almayı nasıl başardınız? Hamileyken bulantılardan kilo verdiniz mi? Bebeğiniz kaç kilo doğdu?
Cevabınız için teşekkürler.26. Haftadayım ve maalesef 6 kg aldım. İlk hamilelikte 11 kg almıştım. Öncekinden çok az farklı yiyorum. Abartmadan ama gündüz işte yorulduğumdan akşam yürüyüş yapmıyorum. Bir haftadır egzersiz yapıyorum sadece. Vitamin hapını benim drum vermedi. Hamileliğimi yine en kötü 11 kg ile kapatmak istiyorum ama kalan zamanda mümkün olur mu bilmiyorum. Su ben de 2-3 lt içiyorum. Bende eksik olan şey sanırım hareket. Kendimi şimdiden ağır hissediyorum. Hareketlendikçe açılırım herhalde.Cnm benim ne bulantım oldu ne baş dönmem ne aş ermem ne baska ıvır zıvır:)))suyum gece 11 gibi geldi ben o gün bile aksam 7 9 arası spordaydım,ilk 6 ay karnım dumduzdü,5 aya kadar günlük 2 saatlik idmanlarıma (boksörüm 11 senelik)devam ettim bunun içinde hızlı tempo 30 dk koşuda vardı. 6 aya kadar mekikte çekiyordum:)) ama spor yapmasanız bile eskiden ne kadar yiyorsanz onu yeseniz zaten alınacak kilo 4 5 hadi olsun 7 8kg.
Ben kendime 60 sınırı koymuştum ama sınıra yaklasmadım bıle. Cocuk suan 7.500kg oldu ben 50im yani hala doğuma girdiğim kilo ya ikimiz ulasamadık
3 4 lt su içtim,vitamin ve kan ilaçlarını kullanmadım,normalde ne yıyorsam aynı miktar yedim .37. Haftada normal doğum oldu 2.700kg 47cm doğdu. Çocuk cok özel bi duygu ama ben iki canlıyım diye bunu abartıp 20 30 kilo alıp bunun kalıntılarını ömür boyu taşımak mantıksız geliyor hani yiyip yiyip oturmak açıkcası anneyede bebegede zarar.zaten vucudun dengesi bile sapıtıyor bide üzerine extra agırlık koyup bu 9 ayı nıye zehir edelim dimi ama:))
Ne kadar güzel. Hamilelik başlangıç kilonuz nasıldı, bebeğiniz kaç kg doğdu?Ben 8 kilo aldim
Acikinca havuc salatalik meyve yogurt yedim yemeklerdede az yedim ve 2 ogun yedim dogumdan 1 hafta sonra 10 kilo vermistim
74 le basladim 82 yle dogum yaptim 3 230 dogduNe kadar güzel. Hamilelik başlangıç kilonuz nasıldı, bebeğiniz kaç kg doğdu?
Yürüyüş veya egzersiz yaptınız mı?74 le basladim 82 yle dogum yaptim 3 230 dogdu
Boyum 160 kiloluydum yani
Bol bol yattimYürüyüş veya egzersiz yaptınız mı?
Bol bol yattim
Ozellikle son ay heraksam yuruyus yaptim yazdi aksam cikabildim merdivenli bir yol vardi esim kolumdan ceke ceke zorla cikarirdi
Maşallah gayet iyi merak ettiğim 8 kg u hangi aylarda aldınız ben şu ana kadar 7 kg aldım en fazla 10 ile kapatmak istiyorum ama önümde 2 buçuk ay var inşallah yapabilirim74 le basladim 82 yle dogum yaptim 3 230 dogdu
Boyum 160 kiloluydum yani
24 ten sonra aldim galibaMaşallah gayet iyi merak ettiğim 8 kg u hangi aylarda aldınız ben şu ana kadar 7 kg aldım en fazla 10 ile kapatmak istiyorum ama önümde 2 buçuk ay var inşallah yapabilirim
Teşekkür ederim :)24 ten sonra aldim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?