Cnm benim ne bulantım oldu ne baş dönmem ne aş ermem ne baska ıvır zıvır:)))suyum gece 11 gibi geldi ben o gün bile aksam 7 9 arası spordaydım,ilk 6 ay karnım dumduzdü,5 aya kadar günlük 2 saatlik idmanlarıma (boksörüm 11 senelik)devam ettim bunun içinde hızlı tempo 30 dk koşuda vardı. 6 aya kadar mekikte çekiyordum:)) ama spor yapmasanız bile eskiden ne kadar yiyorsanz onu yeseniz zaten alınacak kilo 4 5 hadi olsun 7 8kg.
Ben kendime 60 sınırı koymuştum ama sınıra yaklasmadım bıle. Cocuk suan 7.500kg oldu ben 50im yani hala doğuma girdiğim kilo ya ikimiz ulasamadık

3 4 lt su içtim,vitamin ve kan ilaçlarını kullanmadım,normalde ne yıyorsam aynı miktar yedim .37. Haftada normal doğum oldu 2.700kg 47cm doğdu. Çocuk cok özel bi duygu ama ben iki canlıyım diye bunu abartıp 20 30 kilo alıp bunun kalıntılarını ömür boyu taşımak mantıksız geliyor hani yiyip yiyip oturmak açıkcası anneyede bebegede zarar.zaten vucudun dengesi bile sapıtıyor bide üzerine extra agırlık koyup bu 9 ayı nıye zehir edelim dimi ama:))