- 29 Nisan 2025
- 59
- 28
- 3
- 29
- Konu Sahibi spongeboob
-
Antidepresan kullanın dediyse hemen başlayın yoksa bütün gebeliğinizi çile içinde geçirirsiniz.Kizlar merhaba, belki biraz uzun olacak ama icimi dökmek istiyorum. bundan 2 yil önce esimle yurtdisina tasindik ve burada calismaya basladik. Burda her sey güzel olur vs diye düsünürken her sey cok kötü gitti irkcilik vs. Ciddi bir bunalima girdim. Psikiyatristim kontrolünde ilacta kullaniyordum. Ve korunmamiza ragmen hamile kaldim. Su an 12 haftalik gebeyim ve tam anlamiyla mental olarak cöktüm. Ilacimi aniden kestik, ailemden de uzak olmanin etkisi ve buraya geldigim icin gelisen ciddi bir pismanlik sebebiyle tamamen cöktüm. Üstüne bide asssssiri bir koku hassasiyeti ve ögürme basladi. Resmen hayatimdan sogudum, her seyden nefret ettim. Esim cok destekliyor beni allahtan, o olmasa nasil dayanirdim bilemiyorum. En son psikiyatristimle görüstüm ve antodepresan baslamami önerdi. Kimseyle görüsmek istemiyorum, yatagimdan cikamiyorum, oda degissem kokuyo ve ögürmeye basliyorum. Cidden cok rahatsizim bu durumdan. Bir önerisi olan var mi? Sbah lavaboya gitmek bile dert, dayanamiyorum artik.
Evet bende bugün basladim, sabah özellikle burnumun icinden bir koku geliyoAntidepresan kullanın dediyse hemen başlayın yoksa bütün gebeliğinizi çile içinde geçirirsiniz.
Ben hamileliğm boyunca kullandım yoksa nasıl geçerdi düşünmek bile istemiyorum.
Stresten değil ki o hamilelikten. Geçer birkaç haftaya.Kizlar merhaba, belki biraz uzun olacak ama icimi dökmek istiyorum. bundan 2 yil önce esimle yurtdisina tasindik ve burada calismaya basladik. Burda her sey güzel olur vs diye düsünürken her sey cok kötü gitti irkcilik vs. Ciddi bir bunalima girdim. Psikiyatristim kontrolünde ilacta kullaniyordum. Ve korunmamiza ragmen hamile kaldim. Su an 12 haftalik gebeyim ve tam anlamiyla mental olarak cöktüm. Ilacimi aniden kestik, ailemden de uzak olmanin etkisi ve buraya geldigim icin gelisen ciddi bir pismanlik sebebiyle tamamen cöktüm. Üstüne bide asssssiri bir koku hassasiyeti ve ögürme basladi. Resmen hayatimdan sogudum, her seyden nefret ettim. Esim cok destekliyor beni allahtan, o olmasa nasil dayanirdim bilemiyorum. En son psikiyatristimle görüstüm ve antodepresan baslamami önerdi. Kimseyle görüsmek istemiyorum, yatagimdan cikamiyorum, oda degissem kokuyo ve ögürmeye basliyorum. Cidden cok rahatsizim bu durumdan. Bir önerisi olan var mi? Sbah lavaboya gitmek bile dert, dayanamiyorum artik.
Umarim gecer artik. Beta hcg de düsüse gectigi vakitlerdeyim artik heyecanla bekliyorum gecmesini.Stresten değil ki o hamilelikten. Geçer birkaç haftaya.
Diğer konuda doktorunuzu dinleyin.
hamilelik de tabii ki çok etikiliyor daStresten değil ki o hamilelikten. Geçer birkaç haftaya.
Diğer konuda doktorunuzu dinleyin.
Kizlar merhaba, belki biraz uzun olacak ama icimi dökmek istiyorum. bundan 2 yil önce esimle yurtdisina tasindik ve burada calismaya basladik. Burda her sey güzel olur vs diye düsünürken her sey cok kötü gitti irkcilik vs. Ciddi bir bunalima girdim. Psikiyatristim kontrolünde ilacta kullaniyordum. Ve korunmamiza ragmen hamile kaldim. Su an 12 haftalik gebeyim ve tam anlamiyla mental olarak cöktüm. Ilacimi aniden kestik, ailemden de uzak olmanin etkisi ve buraya geldigim icin gelisen ciddi bir pismanlik sebebiyle tamamen cöktüm. Üstüne bide asssssiri bir koku hassasiyeti ve ögürme basladi. Resmen hayatimdan sogudum, her seyden nefret ettim. Esim cok destekliyor beni allahtan, o olmasa nasil dayanirdim bilemiyorum. En son psikiyatristimle görüstüm ve antodepresan baslamami önerdi. Kimseyle görüsmek istemiyorum, yatagimdan cikamiyorum, oda degissem kokuyo ve ögürmeye basliyorum. Cidden cok rahatsizim bu durumdan. Bir önerisi olan var mi? Sbah lavaboya gitmek bile dert, dayanamiyorum artik.
Çok güvenli ilaçlar var korkmadan kullanın. Yavaş yavaş etki edicek acele etmeyin. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınızaEvet bende bugün basladim, sabah özellikle burnumun icinden bir koku geliyodelirmemek elde degil sonra dakikalarca ögürüyorum. Psikiyatristime anlattim. Artik koku gelmeden bile her an kokacak diye ögürmeye basliyorum. Resmen panik bozukluk gelisti. Birkac hafta bekledikten sonra bu hafta baslamamiz gerek artik dedi.
Ama bu koku hassasiyeti ve öğürme hatta ileride kusma da olabilir. Hepsi hamileliginizden dolayıdır.Evet bende bugün basladim, sabah özellikle burnumun icinden bir koku geliyodelirmemek elde degil sonra dakikalarca ögürüyorum. Psikiyatristime anlattim. Artik koku gelmeden bile her an kokacak diye ögürmeye basliyorum. Resmen panik bozukluk gelisti. Birkac hafta bekledikten sonra bu hafta baslamamiz gerek artik dedi.
Bende ayni durumdaydim. Hamile oldugumu duyunca ilaci biraktim. Maalesef hemen ogurmeler ve kusmalar basladi. Millet hamilelikten diyordu ama ben biliyodum ilacsizliktan oluyordu. Suan 14. Haftadayim bulanti ilaci verdi doktorum az biraz ise yariyor gibi ama istahim yok zorla besleyici seyler yiyorum. Bazen gunde 3 kez kusuyorum bazen hic kusmyorum. Esim ve ailen antidepresan icme diyor. Ic deseler hemen baslardim. Dayanmaya calisiyorum...Kizlar merhaba, belki biraz uzun olacak ama icimi dökmek istiyorum. bundan 2 yil önce esimle yurtdisina tasindik ve burada calismaya basladik. Burda her sey güzel olur vs diye düsünürken her sey cok kötü gitti irkcilik vs. Ciddi bir bunalima girdim. Psikiyatristim kontrolünde ilacta kullaniyordum. Ve korunmamiza ragmen hamile kaldim. Su an 12 haftalik gebeyim ve tam anlamiyla mental olarak cöktüm. Ilacimi aniden kestik, ailemden de uzak olmanin etkisi ve buraya geldigim icin gelisen ciddi bir pismanlik sebebiyle tamamen cöktüm. Üstüne bide asssssiri bir koku hassasiyeti ve ögürme basladi. Resmen hayatimdan sogudum, her seyden nefret ettim. Esim cok destekliyor beni allahtan, o olmasa nasil dayanirdim bilemiyorum. En son psikiyatristimle görüstüm ve antodepresan baslamami önerdi. Kimseyle görüsmek istemiyorum, yatagimdan cikamiyorum, oda degissem kokuyo ve ögürmeye basliyorum. Cidden cok rahatsizim bu durumdan. Bir önerisi olan var mi? Sbah lavaboya gitmek bile dert, dayanamiyorum artik.
Gecms olsn saglikla gelsin bebisiniz bulantilar ne zaman basladi ne zaman bitecek suan bendede basladi. Baya zorlaniyorum ama kusturmuyorBende ayni durumdaydim. Hamile oldugumu duyunca ilaci biraktim. Maalesef hemen ogurmeler ve kusmalar basladi. Millet hamilelikten diyordu ama ben biliyodum ilacsizliktan oluyordu. Suan 14. Haftadayim bulanti ilaci verdi doktorum az biraz ise yariyor gibi ama istahim yok zorla besleyici seyler yiyorum. Bazen gunde 3 kez kusuyorum bazen hic kusmyorum. Esim ve ailen antidepresan icme diyor. Ic deseler hemen baslardim. Dayanmaya calisiyorum...
Gecms olsn saglikla gelsin bebisiniz bulantilar ne zaman basladi ne zaman bitecek suan bendede basladi. Baya zorlaniyorum ama kusturmuyor
5 6 haftadayim bende bulanti basladi ama kusturmuyor erkenmi basladi bende aceba7. Haftada basladi hala devam ediyor. Anksiyete ile karistigi icin sebebini anlayamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?