Hamilelikte su gibi akıntı

sena2715

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2024
13
6
1
31
Merhaba, 9. Haftadan beri su gibi akıntım oluyor şu an 11. Haftamdayım endişeliyim. Sizde de böyle akarken hissettiğiniz su gibi akıntı oldu mu?

Merhaba, 9. Haftadan beri su gibi akıntım oluyor şu an 11. Haftamdayım endişeliyim. Sizde de böyle akarken hissettiğiniz su gibi akıntı oldu mu?
Malesef bende de var. Ne beyaz ne sarı ne kıvamı var bildiğimiz su. Bir kaç gün önce kanamam oldu. Aynen akıntı gibi bi anda foş bişeyler aktı koştum wcye şok oldum. Ben yine su gibi akıntı sanıyordum. Şimdi kanama durdu ama akıntı devam ediyor. Her defasında yüreğim ağzımda wc koşuyorum vallahi psikolojim bozuldu.

Ya sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben daha önce 22 haftalıkken suyum gelmişti kaybetmiştim bebeğimi o yüzden bu gebeliğimde çok endişeliyim çok yorucu bir süreç

Ya sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben daha önce 22 haftalıkken suyum gelmişti kaybetmiştim bebeğimi o yüzden bu gebeliğimde çok endişeliyim çok yorucu bir süreç
Amin inşallah çok üzüldüm kayıbınız için o gebeliğinizde de böyle su gibi akıntılar gelir miydi? Bende endişelendim şimdi bildiğiniz su akıyor benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…