Hamilelikte su tuketimi

Mavilikler3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
134
43
48
36
kizlar merhaba..6+1 hamileyim.Inanilmaz guzel beslenip 3 lt suyumu iciyordum.Ama yaklasik 4 gundur o kadar midem bulaniyorki gecen hafta saglikli diye yedigim butun herseyden tiksiniyorum oyle boyle degil.Kusmamak icin kendimi zor tutuyorum yemesem hem ac hem mide bulantisiyla dolasiyorum.Su icmekten bile tiksiniyorum zorla iciyorum belki en fazla 1.5 lt oda bogure bogure iciyorum iskence gibi .Sizce bir zarari olur mu yada cozum onerileriniz varmidir?

kizlar merhaba..6+1 hamileyim.Inanilmaz guzel beslenip 3 lt suyumu iciyordum.Ama yaklasik 4 gundur o kadar midem bulaniyorki gecen hafta saglikli diye yedigim butun herseyden tiksiniyorum oyle boyle degil.Kusmamak icin kendimi zor tutuyorum yemesem hem ac hem mide bulantisiyla dolasiyorum.Su icmekten bile tiksiniyorum zorla iciyorum belki en fazla 1.5 lt oda bogure bogure iciyorum iskence gibi .Sizce bir zarari olur mu yada cozum onerileriniz varmidir?
Ben günde 2 3 bardak su içiyorum 😔 fazla içemiyorum siz kesede bebeği gördünüz mü

Hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Bulantınız biraz erken başlamış bana göre, doktorunuzla görüşün bulantı için ilaç önersin. Az az yudum yudum su içmeyi deneyin…

su gebelikte çok öenmli günde en az 2 litre içmelisiniz sade olarak mideniz almıyorsa içine limon salatalık vs atarak için, benim gebelik sorunlarım 17 haftada son bulmuştu

Ben göremedim ya tam olarak kac haftada gmrdunuz ben 4.+4 de göremedim
Cok erken daha ben o zaman gittigimde daha keseyi bile gorememisti zorla bakinca ufak birsey gordu.10 gun sonra gel dedi.2 gun sonra gittigimde kese cok netti ve baya buyumustu embriyo da tek tas gibiydi gorunuyordu.Cok cabuk gelisiyor.

Sizin hcg degerlerinize bakti mi doktor?Benim zorda olsa ufak birsey gorunce hcg degerlerine bakmamiza gerek yok demisti

Back
X