• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte süt gelmesi

kedisever33

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
110
141
18
Kızlar selam. Tüp bebek ile ikizlerime hamileyim bugün itibari ile 20 haftalık oldular. Bi kaç gün önce tişörtümde ıslaklık hissettim biraz yapış yapış gibiydi annem sütün gelmiş olabilir dedi biraz tedirgin oldum. Ama hiç göğsümde bişe hissetmedim. Başına gelen oldu mu hiç ?

Benim ilk gebeliğimde 16 haftamda geldi ilk üstüne yatınca yan yatınca yani kısaca baskı olduğu zaman oluyor güzel bir durum aslında sıkma çünkü doğumdan sonra da sütün çok kolay gelir ve bereketli olur

Kızlar selam. Tüp bebek ile ikizlerime hamileyim bugün itibari ile 20 haftalık oldular. Bi kaç gün önce tişörtümde ıslaklık hissettim biraz yapış yapış gibiydi annem sütün gelmiş olabilir dedi biraz tedirgin oldum. Ama hiç göğsümde bişe hissetmedim. Başına gelen oldu mu hiç ?
Tedirgin olacak bir durum yok gelebilir hafif hafif hormonlara bağlı olarak 😍

Evet oluyor benim de geldi minik minik ama sıkmayın sakın
Göğüs ucu uyarılması erken doğum riskini arttırır demişti ebe.
O kendi kendine takılsın siz müdahale etmeyin🥰

Evet oluyor benim de geldi minik minik ama sıkmayın sakın
Göğüs ucu uyarılması erken doğum riskini arttırır demişti ebe.
O kendi kendine takılsın siz müdahale etmeyin🥰
Ay sıkmıyorum valla ama yine geldi az önce erken doğumdan korktuğum için tedirgin oluyorum zaten 🥹🥹

Benim ilk gebeliğimde 16 haftamda geldi ilk üstüne yatınca yan yatınca yani kısaca baskı olduğu zaman oluyor güzel bir durum aslında sıkma çünkü doğumdan sonra da sütün çok kolay gelir ve bereketli olur
Ayyy inşallah öyle olur yok hiç sıkmıyorum ama çok korktum erken doğum riski diyorlar diye 🥹🫶🏻

5 aylık hamileydim sütüm gelmişti

Ben de bugün tam 20 haftalığım. Peki erken doğum riski vs gibi bişe demişler miydi size? Veya daha sonra bi sıkıntı yaşamış mıydınız bunla alakalı ?🫶🏻
En güzel kısmı ne biliyor musun sezaryen doğum yaptım odaya geldim direkt emzirebildim yavrumu 🥹
Goguslerini elleme sıkma yeter iç çamaşırım leke şeklinde oluyordu kendi kendine akıyordu hiç müdahalede bulunmadim

En güzel kısmı ne biliyor musun sezaryen doğum yaptım odaya geldim direkt emzirebildim yavrumu 🥹
Goguslerini elleme sıkma yeter iç çamaşırım leke şeklinde oluyordu kendi kendine akıyordu hiç müdahalede bulunmadim
Yaaa 🥹🥹🥹🫠🫠🫠 evet hiç ellemiyorum zaten, ben de çamaşır giymiyorum hep evde olduğum için tişörtüm leke oluyor. İçime öyle su serptiniz ki çok teşekkür ederim 🫶🏻

Benimde 19 da geldi, doktora gittigim gundu hatta sordum gitmisken emzirmeye hazirlaniyor normal dedi

Yaaa 🥹🥹🥹🫠🫠🫠 evet hiç ellemiyorum zaten, ben de çamaşır giymiyorum hep evde olduğum için tişörtüm leke oluyor. İçime öyle su serptiniz ki çok teşekkür ederim 🫶🏻
Bu süt gelmesi de sütünün bol olacağına işaret benim çocuğum 1.5 yaşına yaklaştı çok şükür hala emziriyorum sütüm geliyor 🥹

Back
X