Hamilelikte takviye vitaminler vs.

Arkadaşlar hamile olanlar ya da o süreçte olanlar folik asit vb. takviye edici vitaminler ne zaman başladınız ?Kullanımı sart mıdır ? Doktor tavsiyeleri bu konuda nedir?
Merhaba, folik asit hakkında bildiğim kadarıyla hamilelik düşünmeden bi 3 ay önce başlıyorsun.

Arkadaşlar hamile olanlar ya da o süreçte olanlar folik asit vb. takviye edici vitaminler ne zaman başladınız ?Kullanımı sart mıdır ? Doktor tavsiyeleri bu konuda nedir?

Eklentiler

• IMG_3431.webp
    17 KB · Görüntüleme: 103
Valla cnm ben kullandım hergun bi sıkıntı olmadı ama bilmiyorum ki sen doktoruna bi daha sor istersen daha öncede hiç kullanmadıım filan de.ben hamile kalmadan önce de kullandım 3 ay filan sonrada ilk 3 ay kullandım sonra bıraktık

İlk 3 ay folik asit kullandım . 3 aydan snra d vitamini kullanmaya başladım hala da kullanıyorum . doktorum başka birşey vermedi

Hamile kalmadan uc ay once ve hamileligimin ilk uc ayinda filbiol hergun bir tane kullandim. Decaviy gynferro d vit kramplarim oldu osteocare mahnezyum ilaci kullandim. Balik yiyemedigim icin balik hapi. İmom vitamin miktarlari decavite gore dusuk birde bazi decavitin icinde olan vitaminler imomda yok

Tamam canim cok tesekkur ederim :)

Decavit de folik asit değil mi? hamileligin ilk haftalarında kullanan var mı acaba?

ben folik asit kullanmadım hamilelik başında biraz içtim bıraktım 3. aydan sonra decavit verdi epey içtim onuda bıraktım açıkcası tüm ilaçlara karşıyım iyi beslenmeden yanayım.

Ben saglikli beslendim. İlac icmeme ragmen tahlilde degerler yuksek degildi. Ancak yetiyor. Folik asit bebek acisindan onemli. Saglikli bir bebegim var şukur. Vitaminler folik asit sayesinde bebekler dogar dogmaz basini kaldiriyor. Bilmis bilmis bakiyor. Herkesin kendi sorumlulugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…