Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte tedavi başlangıç

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asklakal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
51
47
88
31
Arkadaşlar selamlar eşimle bugün hastaneye gittik bebek istiyoruz nasipse prolaktin yüksekti diye dostinex verdi Pazartesi Perşembe kullan bugün yumurtlama günümmüş 2 gün arayla bugünü de değerlendirin dedi gebelik olmazsa adetin 2. Günü gelin ilaca başlayalım dedi.konuşmanın en başında 3 yıldır bebek istiyoruz olmuyor dedik hemen tüp bebek dedi rahim filmi çekildikten 1 yıl içinde gebelik oluşmazsa tüp bebek öneriyoruz dedi falan siz bu süreçleri nasıl yaşadınız neler yaptınız biraz bilgi paylaşımı yapar mısınız

Direk tüp bebek demesi çok saçma geldi bana canım daha önceden rahim filmi çekildin sanırım 1 yıl içinde olusmazsa dediğine göre öncesinde herhangi bir tedavi görmedin mi

Direk tüp bebek demesi çok saçma geldi bana canım daha önceden rahim filmi çekildin sanırım 1 yıl içinde olusmazsa dediğine göre öncesinde herhangi bir tedavi görmedin mi
Hiç görmedik tedavi geçen yıl bi
Doktora gittim aynı hastanede kadın tüm herşeye baktı tedaviye başlayacaktık hastaneden ayrıldı falan bizde bi ev alma durumu oldu askıya aldık kafamız rahatlasın dedik ilk tedavimiz Allah nasip ederse inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…