canım hamile bile olsak pek çoğumuzun malesef yardım edeni olmadığından bu işleri gebeliğimiz süresince kendimiz yapmak durumunda kalıyoruz.bende her iki hamileliğimde temizlğimi kendim yaptım.çamaşır suyu,cif ve yağ sökücü çok kullandım.benimde hem mutfağım hem banyom bina boşluğuma baktığı için havasız.çok şükür bebeklerimde bi sıkıntı yok ama eczaneden ameliyat maskesi alıp takabilirsin.yapsan bi türlü yapmasan bin türlü çünkü.tülbentle yada maskeyle ağzını burnunu kapamaya bak.bende çok koruyamadım kendimi ama yapcak bişi yok.korkma bişi olmamıştır ama yinede solumamaya bak,balkona çıkıp dinlene dinlene,ara ara havalıp devam ederek yap bu tür işleri.annelikte ev hanımlığıda zor.Allah yardımcın olsun,yanısırada bizim..hayırlı ,sağlıklı doğumlar inşallah..
canım şimdilik bir zarar vermemiştir ama bence daha fazla bu tarz kimyaselleri koklama bebeğe zararı mutlaka olur
ben 6 sene otistik çocuklarda öğretmenlik yaptım inanki koltukaltı deodoranları takılar bile anne karnındaki bebeğe zarar verebiliyor
ayyy korktum şimdiii :18::18::18:
Canım korkma Allah'ın izniyle bişe olmaz aklını rahat tutki bebeğinde rahat olsun
bundan sonra daha dikkatli olursın hiç bişe olmaz
markette temizlik reyonuna bile girmeeeeeeeeeeemmm artık.
çok güldüm yok canım koklamasan yeter
ama şaka değil gerçekten otistiklerde 6 sene çalışınca insan çok korkuyor inan okulda hamile öğretmenler takı bile takmazlardı
canım takının zararı ne merak ettim gerçekten? başka ne gibi şeyler önerebilirsin?? bende hamileliğimin başlarında çok dikkat ediyordum zararlı şeyler yemiyordum falan ama insan dayanamıyor şimdi birkaç kez hamburger,cips,kola falan tükettim ya bende korktum şimdi Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?