hamilelikte temizlik

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
kızlar bugün dayanamadım çıplak ayaklara terlik giyip balkonu yıkadım baya oynadım suyla.
sonra kasığım ağrıdı çok şiddetli değil ama ara ara ağrı gelip gidiyor hala.ondan mıdır acaba bi sorun olur mu bilginiz var mı
çok pişmanım:18:

üşütmüşsün galiba canım aman dikkat et.sıcak tut kendini.fazla da yorma.sabaha gecer inşallah.sıcak su falan koy işe yarar.

canım senin neyine balkon taşlara basma ayaklarına çok dikkat et üşütme idrar yolların enfeksiyon kapar sonra ben bütün yazı ayaklarımın altı yanarak geçirdim ama genede dikkat ettim. ben aylardır temizlik yapamıyorum sağolsunlar annemler bayramın son günü geldi kaldı kardeşimle dün akşama kadar evi baştan aşağı temizlediler. doğuma 3 hafta kaldı diye malesef istesekte bişi yapamıyoruz hemen ağrı tutuyor zaten ben bi vitrini yerleştirdim ona bile çok kızdı eşim filan sürekli sen bi otursana oldular.

üşütmüş olabilirsin sıcak tut ayaklarını... ama ben cok dert etmiyorum herseyi.. hala her işimi kendim yapıyorum.. hareketli oldugum için kendimi dahada iyi hissediyorum..

bu konu başka şekilde açılmıştı daha önce ve o zamanlar hamileydim burdan bir arkadaşla tartışmıştık ev temizliği yüzünden:)temizlik yapmayı eşine verdiği değerle ölçüyordu:)..hamileliğim boyunca pek iş yapmadım,eşim yaptı hep..zaten 5.aydan sonra doğuma kadar annemde kaldım..8 aylıkkende oğullarım doğdu.benimki riskli gebelik olduğu için iş yapmadım ama siz dikkatli olun..bırakın ev dağınık kalsın,bebeğiniz daha önemli.eşinizden yardım isteyin,bir kaç ay size destek olsun.İnşallah şimdi iyisinizdir.

Valla cnm bnce de senın neyıne çıplak ayakla balkon yıkamak,balkon bu bugun yıka 3 gun sonra yıne toz içinde bırak bebeğinden kıymetli mi idrar yolu enfeksiyonu ne kadar tehlikeli bişey...internetten araştır istersen erken doğuma bile yol açabiliyor.
Ben de evde doğru dürüst temızlık yapmıyorum 5. aydan beri,eşim sağolsun çok yardımcı oluyor,buyuk temızlık için kadın çağırıyorum.yemek,ütü filan gibi şeyleri yapabiliyorum,35.haftada da annemler gelicek yanıma inşallah o zaman hiçbişey yapmayı düşünmüyorum,olsun o kadarcık cnm sayılı gun şurda kalmış 2 ay doğuma hiç temızlık yapmasam da kokmayız heralde bebişe yazık...

cvplarınız içn teşekkürler,
sağolsun her şeyi eşim yapıyor zaten ama bazen evde tek kaldığımda kendimi kontrol edemediğim oluyor.eşimden de fırçayı yiyorum.
çok pasif kalmak istemiyorum normalde çok hareketliyimdir insanın kendini zaptetmesi zor oluyor.

canım bende ilk öğrendiğimden beri eşim hep süpürüyo mesela arada gene bende yapıyordum ama son 2 aydır falan hiç bi yere süremiyordum elimi dediğim gibi benim annemler saolsun gelip temizlik yaptılar kayınvaldemde yardım etti hiç bişiy bebişlerimizden daha önemli değil

ay bende cok titiz cok temizim bugun klor kokusu girdi burnuma rahatsiz etti ilk defa korkuyorum daha 6.5 haftalik bise olur diyee koltugu falan sildim yinee supudum sildim wc banyo gerisinide biraktim korkuyorum yaa bebekkten daha onemli degil wallaha sende dikkat et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…