Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bir gün önce ikinci tetonozu vurdurdum 29 haftadayım gebeliğin bana aşı kartı hazırladılar 6 ay sonraki aşı var öbür aşılar senelik olucak ben hepsini yaptırıcam ama ilk vurdurduğum tetonoz fazla ağrı yapmadı çabuk geçti 2 cisi kolumda şişlik kızarıklık kaşıntı ağrı yaptı 2 gündür ağrı çekiyorum
kolanya ile ovaladım bir kaç sefer etki etmedi internetten araştırdığıma göre sıcak kopleks iyi gelir yazıyordu onu uyguladım ağrıyı kaşıntıyı biraz aldı ama şişlik ve kızarıklık duruyor acaba iyne dokunmuş olabilirmi biraz daha bekliycem geçmesse doktora gidicem ........![]()
çok ağır bi aşı beni mahvetti,kolum şişti,ağrıdı,ateşim çıktı 3-4 saat sürdü,sonrasında elimde ve ayağımda kaşıntı başladı,15 gün oldu kaşıntı geçmedi,ilaç ta kullanamıyorum,sıcak iyice arttırıyo kaşıntıyı,klimalı yerde biraz geçiyo,ayağımı buzu suya koyarsam biraz geçiyo,ama çok kaşınıyo,nerden bulaştm bu aşıya bilmem ki,çok hareketli olan bebişim aşı yaptırınca 4 gün boyunca hiç oynamadı,sonradan yavaş yavaş oynamaya başladı,ultrasona girdğimde dr. 4 gün geride dedi,bebişimi de çok yordu,bu kaşıntılar hiç geçecek gibi gözükmüyor keşke bulaşmasaydm bu aşıya,yurt dışında yokmuş zaten,türkiyede bizleri kobay gibi kullanıyolar,vurulmayın derim
çok ağır bi aşı beni mahvetti,kolum şişti,ağrıdı,ateşim çıktı 3-4 saat sürdü,sonrasında elimde ve ayağımda kaşıntı başladı,15 gün oldu kaşıntı geçmedi,ilaç ta kullanamıyorum,sıcak iyice arttırıyo kaşıntıyı,klimalı yerde biraz geçiyo,ayağımı buzu suya koyarsam biraz geçiyo,ama çok kaşınıyo,nerden bulaştm bu aşıya bilmem ki,çok hareketli olan bebişim aşı yaptırınca 4 gün boyunca hiç oynamadı,sonradan yavaş yavaş oynamaya başladı,ultrasona girdğimde dr. 4 gün geride dedi,bebişimi de çok yordu,bu kaşıntılar hiç geçecek gibi gözükmüyor keşke bulaşmasaydm bu aşıya,yurt dışında yokmuş zaten,türkiyede bizleri kobay gibi kullanıyolar,vurulmayın derim
benım dr yaptır dedı.burdakı ebe ablda hatta doğumdan sonra 3 doz daha yaptrıp 5e tamamla dedı.ilk dozumu gecen hafta oldum 2cide bayram sonunda bence yaptrın ne kaybetceksınızzzz ki...karsı komsum dr ona sordum bebege bişey yaparmı dıye hayır dedı o ölü asıymıs o ne demekse.bence olun ne olur ne olmazzz
işim gereği tetonoz aşısız yaşamam mümkün değil
ama 5 yıl korumalı olmayı gözüm yemiyo yakın sürelerde 2 aşı olmayı
şunu söyleyebilirim tetenoz aşısının abartıldığı kadar etkisi yok
evet kolda ağırlık ağrı hissi var ama onun dışında yok
günlük hayatı etkileyecek bi durum söz konusu değil
yanlış yönlendirme yapmayalım
dr tavsiyesi neyse ona uyalım
bi arkadaşa aşı vurulduktan sonra iki gün banyo yapma demişler bana bişi demediler. böyle bişi var mı?
bende ki etkileri bunlar,paylaşmak istedim,ama 5 yıl sonra görürsünüz zararlıymış diye açıklama yaparlar,bebeğim 4-5 gün hareket etmedi ve haftasına göre önde giderken geriye düştü,elimde ayağımda acayip kaşıntı oluştu ve geçmedi,havalarda sıcak,hamileyken kaşıntı kremi de kullanılmıyor,16 gün oldu bu kaşıntı beni öldürüyor çekmeyen bilmez,ayağımı buzlu suya koyuyorum geceleri,gündüz de klimanın yanında oturuyorum biraz geçiyo,siz bilirsiniz ister yaptırın ister yaptırmayın