Hamilelikte tiksinme

SansimCok

Seviyorum seni Hayat...
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
375
79
98
Özellikle 2 veya daha fazlası gebelik geçirmiş bayanlara sormak istiyorum.

Bütün hamileliklerinizde aynı şeyden mi tiksinmiştiniz?

Yani ilkinde neyse ikincisinde de o mu oluyor?

3 kez gebelik yaşadım oğlumda pek birşeyden tiksindiğimi hatırlamıyorum ama kızımda bir çok şeyden tiksindim:31:yani her gebelikte aynı olmuyor bence:50:

Son düzenleme:
Kardesimin ikinci cocugu oluyor hmm bir düsüneyim....

Ilkinde migdesi cok bulaniyordu... ama birseyden tiksinmiyordu

Ikincisinde cok koku aliyor yani burnu acayip hasas :1: en cok canta kokusundan tiksiniyor canta vs. kullanmiyor...

Sanirim Hamilelikten hamilelige degisiyor... Mesela annem hep derdi ben sizde et görsem bile migdem bulaniyordu degil yemek pisirirken mahf oluyordum...

Allah tüm hamilelerin yardimcisi olsun sag salim kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi amin....

Kardesimin ikinci cocugu oluyor hmm bir düsüneyim....

Ilkinde migdesi cok bulaniyordu... ama birseyden tiksinmiyordu

Ikincisinde cok koku aliyor yani burnu acayip hasas :1: en cok canta kokusundan tiksiniyor canta vs. kullanmiyor...

Sanirim Hamilelikten hamilelige degisiyor... Mesela annem hep derdi n sizde et görsem bile migdem bulaniyordu degil yemek pisirirken mahf oluyordum...

Allah tüm hamilelerin yardimcisi olsun sag salim kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi amin....

Çanta kokusu:) cok değişik:) ben de inşallah hamile olursam değişik hassasiyetlerim olur.simdiden hasssasim

çanta kokusu benim de muzdarip olduğum bir tiksinti, 2 aylık hamileyken bir haftalığına şehir dışına gitmiştim hep aynı çantayı kullandım demek tiksintilerim o dönem başlamış şimdi 4 ay bitti ben o çantayı kullanamıyorum benim ilk hamileliğim o yüzden soruya kendimden örnek veremiyorum ama benim annem 3 hamileliğinde de herşeyden tiksinmiş, deterjan kokusu yüzünden ütü yaparken ağlıyormuş "duvarlardan bile koku geliyordu" diyor kısacası tiksintileri tekrarlamış ama bence bu bünyeden bünyeye, hamilelik yaşına ve bebişin cinsiyetine göre değişkenlik gösterebilir.

çanta kokusu benim de muzdarip olduğum bir tiksinti, 2 aylık hamileyken bir haftalığına şehir dışına gitmiştim hep aynı çantayı kullandım demek tiksintilerim o dönem başlamış şimdi 4 ay bitti ben o çantayı kullanamıyorum benim ilk hamileliğim o yüzden soruya kendimden örnek veremiyorum ama benim annem 3 hamileliğinde de herşeyden tiksinmiş, deterjan kokusu yüzünden ütü yaparken ağlıyormuş "duvarlardan bile koku geliyordu" diyor kısacası tiksintileri tekrarlamış ama bence bu bünyeden bünyeye, hamilelik yaşına ve bebişin cinsiyetine göre değişkenlik gösterebilir.

Bende kardesim abartiyor saniyorudum:1: Demekki gercekten varmis böyle bir durum:26:

Özellikle 2 veya daha fazlası gebelik geçirmiş bayanlara sormak istiyorum.

Bütün hamileliklerinizde aynı şeyden mi tiksinmiştiniz?

Yani ilkinde neyse ikincisinde de o mu oluyor?

yok tatlım ya aynı olmuyo mesela ben kızımda 7 ay kustum ama şimdi 5 aylık hamıleyım hıc kusmadım ve kızımda tıskındıgım şeylerden tıskınmedım

Hmm teşekkür ederim. Ablam hamileliğimi sigaradan tiksinmemden anlıyorum diyor da o yüzden merak ettim .

konu açılalı baya olmuş ama midem bulanıyor tokken daha bir bulantı hissi özellikle kapalı mekanda sigaradan acaip tiksiniyorum açık havada yanımda içilen sigara o kadar etkilemiyor.aç karnına artıyor tok karnına daha az. mentollü olips yatıştırıyor.bir de üstüne esneme eklendi.progesteron kullanıyorum.17.sinde bitti ilaç 19-20 gibi adet olmam gerekiyordu. olur gibi oldum.hafif akıntı gibi 19 unda bugün banyo yapınca kesildi.adete ilişkin göğsummde karnımda bir gerginlik ağrı yok.

ilk hamileliğim kalp atışı alınamadığı için sonlandırıldı. şimdi yine hamileyim her şeyden tiksiniyorum sudan bile 5 gündür mahvoldum :( ilkinde böyle olmamıştım hiç bugün kalp atışı için gitcem inşallah mide bulantısı bebeğimin orada olduğuna işarettir dua edin anneler

bende annen gibi geçiriyorum herşeyden tiksindim :( inşallah geçer hemen benim.

Back
X