Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesimin ikinci cocugu oluyor hmm bir düsüneyim....
Ilkinde migdesi cok bulaniyordu... ama birseyden tiksinmiyordu
Ikincisinde cok koku aliyor yani burnu acayip hasasen cok canta kokusundan tiksiniyor canta vs. kullanmiyor...
Sanirim Hamilelikten hamilelige degisiyor... Mesela annem hep derdi n sizde et görsem bile migdem bulaniyordu degil yemek pisirirken mahf oluyordum...
Allah tüm hamilelerin yardimcisi olsun sag salim kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi amin....
Çanta kokusu:) cok değişik:) ben de inşallah hamile olursam değişik hassasiyetlerim olur.simdiden hasssasim
çanta kokusu benim de muzdarip olduğum bir tiksinti, 2 aylık hamileyken bir haftalığına şehir dışına gitmiştim hep aynı çantayı kullandım demek tiksintilerim o dönem başlamış şimdi 4 ay bitti ben o çantayı kullanamıyorum benim ilk hamileliğim o yüzden soruya kendimden örnek veremiyorum ama benim annem 3 hamileliğinde de herşeyden tiksinmiş, deterjan kokusu yüzünden ütü yaparken ağlıyormuş "duvarlardan bile koku geliyordu" diyor kısacası tiksintileri tekrarlamış ama bence bu bünyeden bünyeye, hamilelik yaşına ve bebişin cinsiyetine göre değişkenlik gösterebilir.
Özellikle 2 veya daha fazlası gebelik geçirmiş bayanlara sormak istiyorum.
Bütün hamileliklerinizde aynı şeyden mi tiksinmiştiniz?
Yani ilkinde neyse ikincisinde de o mu oluyor?
Bende kardesim abartiyor saniyorudumDemekki gercekten varmis böyle bir durum:26:
çanta kokusu benim de muzdarip olduğum bir tiksinti, 2 aylık hamileyken bir haftalığına şehir dışına gitmiştim hep aynı çantayı kullandım demek tiksintilerim o dönem başlamış şimdi 4 ay bitti ben o çantayı kullanamıyorum benim ilk hamileliğim o yüzden soruya kendimden örnek veremiyorum ama benim annem 3 hamileliğinde de herşeyden tiksinmiş, deterjan kokusu yüzünden ütü yaparken ağlıyormuş "duvarlardan bile koku geliyordu" diyor kısacası tiksintileri tekrarlamış ama bence bu bünyeden bünyeye, hamilelik yaşına ve bebişin cinsiyetine göre değişkenlik gösterebilir.