hamilelikte tiroit tsh

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
herkese merhaba,
6 haftalık hamileyim, hamile kalmadan once tsh değerim normaldi dün kan verdim biraz yüksek cıktı 8 değerinde, sizde de böyle oldu mu yani hamilelik sebebiyle mi yükseliyo yarın randevum var doktora sorcam ama buraya da yazmak istedim belki yaşayan vardır diye

merhaba nerede ölçtürdünüz? ben hamile kaldığım ilk haftalarda doktorum test istemişti ve sağlık ocağında yaptırdım tsh değerim 4 çıktı doktorum ilaç başlamamız lazım ama sağlık ocağında beklettikleri için tsh kendi kendine yükseliyor bir de burada test ver demişti doktorumun söylediği gibi bir de özel hastanede test verdim ve tsh değerim 2.6 çıktı.

ben de aynı durumu yaşadım, saglıkocagında test yaptırdım 8 cıktı sonra ertesi gün hastanede kan verdim 4 cıktı,yarı yarıya yanlıs sonuc

Olabiliyor, hatta tsh o düşürmek için ilaç kullananlarda da doz artırılıyor. Gün içinde de tsh düzeyi değişiklik gösterir. Sabah ölçümü istenir o nedenle. Size ilaç yazarlarsa aç karna içmeniz ve mümkünse 3-4 saat yüksek kalsiyum veya demir içeren ilaç ve besinleri almamanız önerilir. Gebelik devamında da hekiminiz belli aralıklarla TSH ı kontrol edip dozunu değiştirebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…