Canım bilmiyorumki igg igm bakılmadı sadece CMV pozitif,toxoplazma pozitif böyle önümüzdeki hafta gidicem tahlil yaptırmaya igg igm için.İnşeAllah igg pozitf olurıgg olan değerlerinize bakıldıysa önceden bu enfeksiyonları geçirmiş oluyorsunuz.bende hamileyim ve cmv ıgg pozitif çıktı. önceden geçirmişim yani. şimdi hamileyken problem olmuyo. ıgm olan değerede bakıyolar eğer o da pozitifse şu an geçiriyorsun. korkulacak bişey olsa dr seni bilgilendirirdi korkma. toxoplazmada ıgg genelde çoğu kişide pozitif çıkıyo zaten
Dr 12 hafta bitsin öyle gel dedi oyüzden soramadım,canm sen ilk gebeıiğin nasıl oldu peki?bana anlatırmısın kusuyormuydun?toxoplazma tedavi oldun mu,yoksa bebeğe bişey mi oldu?Neden doktoruna sormuyorsun. Bagisikligin mi var yoksa hamilelikte mi kaptin diye.
Toksoplazma ilk gebeligimde ben kaptim ve neler cektim neler. Rabbim kimseye vermesin yasatmasin o korkuyu.
O yuzden eger bagisiklik kazandiysan, o iyi bisey virusu kapma ihtimalin cok az demek.
İnşeAllah bende de olur çok korkuyorumSuan ben bu iki viruse karsida bagisikligim var cok sukur
Ya nasil adam kan sonucunu soylesin telefonda... tehlikeli bu...İnşeAllah bende de olur çok korkuyorum
Hamileligimde ben hep kusuyorum. Tel ettiler acil gel kan sonucun iyi dgl toksoplazma oldun dediler. Hemen gittim antibiyotik yazdilar. Doguma kadar ictim o antibiyotigi.Dr 12 hafta bitsin öyle gel dedi oyüzden soramadım,canm sen ilk gebeıiğin nasıl oldu peki?bana anlatırmısın kusuyormuydun?toxoplazma tedavi oldun mu,yoksa bebeğe bişey mi oldu?
Ben yalnız sabah kusuyorumHamileligimde ben hep kusuyorum. Tel ettiler acil gel kan sonucun iyi dgl toksoplazma oldun dediler. Hemen gittim antibiyotik yazdilar. Doguma kadar ictim o antibiyotigi.
Cocuk dogdunda belinden su aldilar. Sukur bebege gecmedi
Canim sen kusmaya niye takildin. Kusmakla ilgisi yok ztn. Bu virus sana etki etmiyo. Doktor soylemese anlamiyosun belirtisi yok. Bebege gecerse bi ona sakincali.. .Ben yalnız sabah kusuyorum
Dr sende toxoplazma ve CVM pozitif çıkmış,mayısda gel tedavi yazıcam bebeğe bişey olmasın diye.Bende interntte falan okuyorum beklemeye korkuyorum ya ben gidince bişey olursaCanim sen kusmaya niye takildin. Kusmakla ilgisi yok ztn. Bu virus sana etki etmiyo. Doktor soylemese anlamiyosun belirtisi yok. Bebege gecerse bi ona sakincali.. .
Sende virus olsa doktor bence kesin soylerdi..
Iyi bir doktor keisnlikle soyler.
Yani tedavimi yazicam dediii ozaman bagisiklik degilki bu. Tedavi yazilmazki bagisiklik var iken. Ya kahretsin ne bicim doktor. Canim sen bir an once gittt. Antibiyotik veriyorlar. Acil baslaman lazimDr sende toxoplazma ve CVM pozitif çıkmış,mayısda gel tedavi yazıcam bebeğe bişey olmasın diye.Bende interntte falan okuyorum beklemeye korkuyorum ya ben gidince bişey olursa
Avidite testi istendi mi. Benimkinde nerdeyse hepsi çıktı korkma Allah'ın izniyle bir şey olmazİnşeAllah bende de olur çok korkuyorum
Doktor tedavi yazicam demis nasil bisey olmaz.. tedavi yazicam diyorsa bir an once baslanmali bekletilmeye gelmez . Allah korusun. Cok kotu bisey bu. Basimdan gecti.Avidite testi istendi mi. Benimkinde nerdeyse hepsi çıktı korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz❤
Ya peki bana niye öyle söyledi yazıcam şimdi dr aBeni acilen telefonda cagirmislardi 6 aylikken kaptim ben bu viruse. 3 ay dogurasiya kadar antibiyotik ictim cocuga gecmesin diye. Toksoplazma cocuga gectigi taktirde allahim korusun birsuru sorun cikabiliyor.
Amacim korkutmak degil ama ltfn doktora git. Gerekiyosa doktor degistir kan tahlilerini alip..
TamamBeni acilen telefonda cagirmislardi 6 aylikken kaptim ben bu viruse. 3 ay dogurasiya kadar antibiyotik ictim cocuga gecmesin diye. Toksoplazma cocuga gectigi taktirde allahim korusun birsuru sorun cikabiliyor.
Amacim korkutmak degil ama ltfn doktora git. Gerekiyosa doktor degistir kan tahlilerini alip..
Evet sordum bi tehlike var mı falan.bebeğe bişey olur mu.sen mayısta ben dediğim zaman gel ilaç yazıcam bebeğe bişey olmasın geçmesin diye dedi bende doktordur bişey biliyordur deyip hiçbişey söylemedim ama internette araştırdım beklemek zaten doğru değil 11 haftalığım şuanDoktor tedavi yazicam demis nasil bisey olmaz.. tedavi yazicam diyorsa bir an once baslanmali bekletilmeye gelmez . Allah korusun. Cok kotu bisey bu. Basimdan gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?